Μοιράσου το Άρθρο

Ξανα στην επικαιρότητα ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για Polical Correct παλι λόγους νιώθοντας θιγόμενος απο ενα σχόλιο του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

788
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Το νεο ομοφοβικό σχόλιο (κατα τον κ. Κασσελάκη) έγινε το πρωί απο την εκπομπή του ΣΚΑΙ «Καλημέρα» οταν γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς σχολίασε την πρόθεση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στρατό στην Θήβα.

.

Στη Θήβα υπάρχει ένα στρατόπεδο για νεοσύλλεκτους. Στο στρατόπεδο υπάρχει ένα γυμναστήριο. Ένας απόδημος επιστρέφει στην πατρίδα του και πηγαίνει να υπηρετήσει τη θητεία του. Ποια είναι η προφανής πρώτη ερώτηση στο μυαλό όλων; «Τι μέλλει γενέσθαι μέσα στο γυμναστήριο;». Όχι, δεν είναι στο μυαλό όλων. Είναι στο μυαλό του κ. Αυτιά.

Οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα.

Ο ΣΚΑΪ έδειξε σωστά εταιρικά αντανακλαστικά στην περίπτωση του κ. Χιώτη και τον καλώ να συνεχίσει, ξεριζώνοντας την κουλτούρα διακρίσεων και ομοφοβίας που, όπως φαίνεται, διακατέχει κορυφαία δημοσιογραφικά στελέχη του. Στο όνομα των νέων ανθρώπων που υφίστανται bullying στο σχολείο, στο στρατό, στη γειτονιά, στη δουλειά, στο γυμναστήριο.

Κυρίως όμως, στο όνομα όλων εκείνων που υπηρετούν τη θητεία τους και δεν ανέχονται την ιδέα στρατεύσιμων α’ και β’ κατηγορίας. Ο κ. Αυτιάς ας συνεχίσει να προσβάλλει με γελάκια και υπονοούμενα τους φαντάρους, το στράτευμα και τη νοημοσύνη μας από το σπίτι του.

.

.

Υπενθυμίζεται πως παρόμοιο γεγονός έγινε με τον Βασίλη Χιώτη ( ΣΚΑΪ 100,3) μετα απο σχόλιο σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πάλι σχετικά με την στρατιωτική θητεία του.

.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *