Μοιράσου το Άρθρο

Στην Τηλεόραση του Σκάι βρέθηκε καλεσμένος ο πρώην υπουργός μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης Επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, Κάνοντας εκτενή αναφορά στο δυστύχημα στα Τέμπη δηλώνοντας ότι αν όλα λειτουργούσαν όπως το 2019 δεν θα γινόταν το ατύχημα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Πιο συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός μεταφορών και υποδομών της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής «Αταίριαστοι» δίνοντας τη δική του εκδοχή για το δυστύχημα.

.

.

«Με ζήτησε κανείς και κρύφτηκα; Έχω λόγο να κρυφτώ;»

.

Μιλώντας στους  Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα ο κ.Σπίρτζης Πήρε θέση για την «εξαφάνιση» του Τις τελευταίες ημέρες ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κρύβεται από κανένα:

.

«Ολες αυτές τις ημέρες ρωτάει ο κόσμος που είναι ο Σπίρτζης. Με ζήτησε κανείς και κρύφτηκα; Έχω λόγο να κρυφτώ; Όταν βλέπεις να σπαράζουν οικογένειες, δεν είναι δυνατόν να βγω στα παράθυρα να τσακωθώ με τον Γεωργιάδη. Σεβάστηκα την μνήμη τους και για αυτό δεν βγήκα.

.

.

Ο ίδιος ήτανε κάθετος και τόνισε ότι Ούτω ίδιος νιώθει ότι φταίει αλλά ούτε και η κυβέρνηση ΣυΡιζΑ σχετικά με την κατάσταση που παρέλαβε αλλά και άφησε στις υποδομές κι την ασφάλεια των σιδηροδρομικών σταθμών και δικτύου.

.

@macedonianet www.macedonianet.gr #τεμπη2023 #spirtzis #macedonianet ♬ πρωτότυπος ήχος – MacedoniaNET

.

.
Δείτε όλη την συνέντευξη εδώ :

.

Από MacedoniaNET