Μοιράσου το Άρθρο

Η βουλεύτης του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλησε στο νεο πρότζεκτ Personas by Reader, δίνοντας απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα καθώς και για το συμβαν με τον Ηλία Κασιδιάρη Στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Στο Reader και στο Personas by Reader μιλησε η Λιαννα Κανέλλη απαντώντας σε πολλά και τα ερωτήματα μαζί και με το γεγονός με τον Ηλία Κασιδιάρη καθώς και για την αγαπημένη της ομάδα τον Παναθηναϊκό.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

«Ο Κασιδιάρης έφυγε τρέχοντας και πήγε και κλείστηκε σε έναν καμπινέ για να αποφύγει το αυτόφωρο. Κάποιον γνωστό είχε εκεί και τον φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα»

.

«Εγώ μάζεψα όλη μου την ψυχραιμία και ζήτησα να βγω στον αέρα αμέσως μετά. Το βίντεο δεν κόβεται εκεί. Έχω βγει στον αέρα και έχω μιλήσει 7 λεπτά για το περιστατικό. Αμέσως μετά. Τα είδες ποτέ; Όχι. Επαναλήφθηκαν ποτέ; Όχι. Τα ζήτησε κανένας; Ποτέ. Ο ΑΝΤ1 τα έπαιξε, δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις ότι δεν τα έπαιξε. Εγώ ζήτησα να κοπούν οι διαφημίσεις εκείνη την ώρα, για να βγω στον αέρα και να απευθυνθώ στο κοινό. Γιατί το φρένο εγώ το έβαλα στον εαυτό μου για να μη γίνω σαν το κτήνος που ‘χα απέναντί μου. Και το ‘βαλα και για λογαριασμό του κοινού. Σεβάστηκα το κοινό όπως το σέβομαι από την πρώτη μέρα που κάνω αυτή τη δουλειά και θα το σέβομαι μέχρι και τρεις μέρες μετά το θάνατό μου»

.

«Το μετά θα πρέπει να απασχολεί τους Έλληνες, όχι εμένα. Γιατί μετά από αυτό, ο Προκόπιος Παυλόπουλος, με το ανέκδοτο ‘έμεινες Παυλόπουλος’ να σέρνεται στην Ελλάδα επί περίπου ένα χρόνο, έγινε Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Η κυρία Δούρου έγινε περιφερειάρχης και στο δεύτερο γύρο την ψήφισαν και χρυσαυγίτες, στατιστικά αν το δεις.»

.

Μπορείτε να διαβασετε ολη την συνέντευξη εδω:

.

Reader

.

Συνέντευξη: Ηλίας Αναστασιάδης

Φωτογραφίες/βίντεο: Άθα Σκοταρά

Δημοσιογραφική έρευνα/επιμέλεια: Τζίνα Κυριαζοπούλου

Από MacedoniaNET