Μοιράσου το Άρθρο

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα με σύγκρουση δύο τραίνων ενός επιβατικού και ενός που ήταν υπεύθυνο για τη λείανση των γραμμών. Το ατύχημα έγινε στις πέντε η ώρα τα ξημερώματα στο σταθμό του Αγίου Νικολάου. Ομάδα συνολικά πέντε ατόμων βρισκόταν στο τρένο που εκτελούσε εργασίες. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο τα φρένα λύθηκαν και το τραίνο που εκτελούσε εργασίες άρχισε να κινεται ανεξέλεγκτα από το σταθμό της Κηφισιάς επί της γραμμής 1.

Αποτέλεσμα ήταν οι εργαζόμενοι που βρισκόταν στο ανεξέλεγκτο οχημα να πηδήξουν στις γραμμές. Τρεις τραυματίστηκαν, ο ένας εξ’αυτών τραυματίστηκε σοβαρά .Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τους τρεις εργαζόμενους. Δυστυχώς ο ένας τραυματίστηκε σοβαρά και αν και οι γιατροί κάναν ότι ήταν δυνατόν δεν κατάφερε να επιβιώσει ο

«Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της ΣΤΑ.ΣΥ. εκφράζουν την οδύνη τους για το χαμό εν ώρα καθήκοντος ενός συναδέλφου τους επί σειρά ετών και μέλους της οικογένειας των σταθερών συγκοινωνιών.

Ο θανάσιμος τραυματισμός του εργοδηγού, υπαλλήλου επιδομής των Σταθερών Συγκοινωνιών, επήλθε το πρωί της Τρίτης 16/11/2021, σε δυστύχημα που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών λείανσης της Γραμμής 1 του Μετρό. Αποτέλεσμα του δυστυχήματος, ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός δύο ακόμη εργαζομένων, ενός υπαλλήλου της ΣΤΑ.ΣΥ. και ενός υπαλλήλου της αυστριακής εταιρείας που εκτελούσε το έργο.

Η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Έρευνα για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί η ΣΤΑ.ΣΥ. σε συνεργασία με τις Αρχές». 

Ανακοινωση ΣΤΑ. ΣΥΜ

Πηγή OpenTV

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *