Κυριάκος Μητσοτάκης:«Στο Μεταναστευτικό έχουμε μία αυστηρή, πλην όμως δίκαιη πολιτική»

Μοιράσου το Άρθρο

Ο πρωθυπουργός παραχώρησε το πρωί συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning Britain» του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV.

Ακολούθησε το MacedoniaNET στο Instagram και YouTube.

«Έχω υποχρέωση να προστατεύσω τα σύνορά μου τελευταία τρία χρόνια έχουμε αποδεχθεί περισσότερες από 50.000 αιτήσεις ασύλου, ως εκ τούτου κανείς δεν δικαιούται να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι δε σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα Καλούμε την Τουρκία να τιμήσει το δικό της σκέλος της συμφωνίας με την ΕΕ, μπορεί να κάνει περισσότερα για την αναχαίτιση της παράνομης Μετανάστευσης. Αν δεν στείλεις ξεκάθαρο μήνυμα πως προστατεύεις τα σύνορά σου περισσότεροι άνθρωποι θα προσπαθήσουν να εισέλθουν με παράνομο τρόπο την Ελλάδα».

Κυριάκος Μητσοτάκης στο ITV

Ο πρωθυπουργός έκλεισε τη συνέντευξη του ενθαρρύνοντας τους βρετανούς πολίτες να κλείσουν από τώρα τις διακοπές τους στην Ελλάδα για το καλοκαίρι του 2022

Σχετικά άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *