Μοιράσου το Άρθρο

Ένα διεμφυλικό άτομο ηλικίας 53 ετών παρέσυρε μία μαθήτρια που τον εμπιστεύτηκε με το αμάξι του ντυμένος ως γυναίκα την αιχμαλώτισε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Το γεγονός συνέβη πριν λίγο καιρό στα σύνορα της Σκωτίας. Ο δράστης με το ονομα  Άντριου Μίλερ, γνωστός και ως «Έιμι Τζορτζ» είναι 53 ετών και δηλώνει ως επάγγελμα χασάπης. Τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω του υπερβολικού κρύου έπεισε το άτυχο κορίτσι να μπει στο αμάξι του.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το sky news , ο Μίλερ την συγκεκριμένη στιγμή ήταν ντυμένος ως γυναίκα, Πράγμα που έκανε το κορίτσι να τον εμπιστευτεί πιο εύκολα. Στην συνέχεια την παρέσυρε στο σπίτι του την κλείδωσες την κρεβατοκάμαρα του και την κακοποίησε σεξουαλικά για τις επόμενες 27 ώρες.

Το θύμα κατέθεσε ότι τελικά κατάφερε να αποδράσει όταν ο απαγωγέας της αποκοιμήθηκε. Απευθείας κάλεσε την αστυνομια να αναφερει το γεγονός. Η αστυνομία συνέλαβε απευθείας τον Miller που φορούσε γυναικείο εσώρουχο, καλσόν και στηθόδεσμο ενώ το κορίτσι ήταν τρομοκρατημένο.

Ο Μίλερ δικάστηκε για την απαγωγή και τη σεξουαλική κακοποίησή της μαθήτριας ενω ο ίδιος παραδέχτηκε την ενοχή του στο δικαστήριο. Η αστυνομία έκλεισε την επιχείρηση του.


«Είναι μια σοκαριστική και τραγική υπόθεση. Δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου το τραύμα που βίωσαν το θύμα και η οικογένειά του, αλλά και όλη η κοινότητα. Αυτή τη στιγμή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Μίλερ κρατείται σε φυλακή ανδρών, αλλά δεν ξέρω σε ποια οπότε δεν μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομέρειες»

Λόρδος Άρθουρσον Δικαστής

.

.

Πηγή Sky News & dailymail.co.uk

Από MacedoniaNET