Μοιράσου το Άρθρο

Η νεκροψία-νεκροτομή, έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς έδειξε πως πίσω από τον θάνατό του βρίσκονται ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

2064
Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου

.

Το απόγευμα της Τρίτης πήγε να βρει του φίλους του  στην παραλία. όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία, έκανε εμετό και τελικα έχασε τις αισθήσεις του. Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 23χρονο Θανάση στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

.

https://youtu.be/aWa7tgwooWY

.

Απορία όλων είναι,  πως είναι δυνατόν, ένα υγιές παιδί 22 χρόνων, να φεύγει από τη ζωή από ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκραδίου και πνευμονικό οίδημα ταυτόχρονα;

.

Ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής, Μίλησε στο κανάλι της κεντρικής Ελλάδος και ανέφερε σχετικά:

.

«Να πεθάνει ένα παιδί 23 χρονών είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο οργανισμός του στα 22-23 έτη… Δεν παθαίνει εύκολα ένας 23χρονος. Πρόκειται περί δραματικού φαινομένου. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε. Αυτά είναι καρδιακά επεισόδια, ή εγκεφαλικά επεισόδια. Αυτά δηλαδή συνήθως η καρδιά ή ο εγκέφαλος κάνουν τόσο δραματική εικόνα αιφνίδιου θανάτου. Δεν πεθαίνει κανείς στα 22 του τυχαία. Κάτι συμβαίνει. Θα διερευνηθεί απολύτως».

.

.

πηγή tvstar

Από MacedoniaNET