Μοιράσου το Άρθρο

Η 23 Χρόνη κοπέλα έπεσε θύμα βιασμού από δύο υπόπτους που όλα όσα δείχνουν είναι ασιατικής καταγωγής πιθανόν πακιστανοί , Γνωστοι στο νησί της Σερίφου.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


.

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

.

Οι δράστες αναζητούνται από τους αστυνομικούς καθώς τα πρόσωπα τους και όλες οι κινήσεις που κάνουν πριν τον βιασμό έχουν καταγραφεί στις κάμερες του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του νυχτερινού μαγαζιού .

.

Όλα ξεκίνησαν όταν το κορίτσι αποφάσισε να παραμείνει μόνο του στο μαγαζί για ένα τελευταίο ποτό . Όπως η ίδια η κοπέλα περιγράφει γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα καθώς ο κόσμος έφευγε από το μαγαζί αισθάνθηκε μία έντονη ζαλάδα.

.

«Ο ένας με βίαζε, ο άλλος με ηρεμούσε»

.

Λίγα λεπτά πριν η ελάχιστη θαμώνες που είχαν μείνει στο μαγαζί περιγράφουν ότι οι δύο άγνωστοι προσφέρθηκα να πληρώσουν το τελευταίο ποτό της κοπέλας που πιθανόν είχανε ρίξει κάτι μέσα . Στη συνέχεια την πήγαν σε μία ερημική παραλία σε απόσταση περίπου 800m την παραλία αυλομονας.

.

.

Η κοπέλα περιέγραψε Όσο μπορούσες τους αστυνομικούς το τι ακριβώς συνέβη αλλά παράλληλα το ανέβασε και σε story Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

.

«Ήμουν έξω για ποτό στο λιμάνι του νησιού, έχοντας καταναλώσει μικρή ποσότητα αλκοόλ μέχρι την ώρα που έφτασα στο μαγαζί (αναφέρει όνομα επιχείρησης) κι έκατσα να πιω ένα ποτό. Δύο άτομα φαίνεται να έριξαν κάτι στο ποτό μου, όταν άρχισα να χάνω την αίσθηση του τι συμβαίνει. Τα δυο άτομα με πήραν από το μαγαζί και με πήγαν σε μια απομονωμένη παραλία, δε θυμάμαι πως με παρέσυραν ως εκεί, θυμάμαι να με κρατάει το ένα από τα δύο άτομα και να με βιάζει, ενώ το άλλο άτομο μου κράταγε τα χέρια και προσπαθούσε να με ηρεμήσει. Το αμέσως επόμενο πράμα που θυμάμαι είναι να με τραβάνε από τα χέρια στην παραλία και εγώ να προσπαθώ να τρέξω αλλά να μην τα καταφέρνω και εκείνοι να με πιάνουν και να με κρατάνε ξανά. Κάποια στιγμή συνεννοήθηκαν σε άλλη γλώσσα μάλλον να με αφήσουν και όταν άρχισα να τρέχω βρήκα μια παρέα και τους είπα πως με κυνήγαγαν δυο άτομα, αλλά εκείνοι φαίνονταν να είναι μεθυσμένοι, οπότε δεν ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα και με πήγαν απλά σπίτι μου. Τα δυο άτομα είναι χρώματος, μίλαγαν άλλη γλώσσα. Ο ένας φαινόταν πιο ντροπαλός και είχε λίγα κιλά παραπάνω, ενώ ο άλλος ήταν πιο λιγνός».

Από MacedoniaNET