Μοιράσου το Άρθρο

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια Καθώς ξετυλίγεται υπόθεση της δολοφονίας της δεκαεπτάχρονης κοπέλας που κατέληξε από ασφυξία όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Σύμφωνα με την ιατρόδικαστική έκθεση οπως αναφερει το newsit, η κοπέλα πάλεψε για 7 ολόκληρα λεπτάεπτά για τη ζωή της αλλα τελικά δεν κατάφερε να επιβιώσει καθώς ο δράστης της φρόντισς να της κλείσει τη μύτη και το στόμα της.

.

Σύμφωνα με τον ALPHA ,το μεσημέρι της Δευτέρας (1/8) η μητέρα της λιγο πριν φύγει για την δουλειά μπήκε στο δωμάτιο της κοπέλας για να την δει. Το κορίτσι ήταν πλάγια στο κρεβάτι και η μητέρα της θεώρησε ότι κοιμόταν. Η 17χρονη όμως ήταν δολοφονημένη. Η μητέρα ανέφερε στην αστυνομία,οτι δεν της μίλησε για να μην την ξυπνήσει.

.

Αφαντος ο πακιστανικής καταγωγής 20χρονος σύντροφος της

.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών ψάχνουν σε ολη την περιοχή του περιστεριού ωστε να τον βρούν, Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν ο τελευταίος που την είδε ζωντανή και παράλληλα κρύβεται. «Μπαμπά, χάσαμε τη Νικολέττα, τη σκότωσε ο Σάνυ» ηταν το μήνυμα που έστειλε στον πατέρα της η αδελφή της 17χρονης.

.

https://youtu.be/Wwl_eTZpAVI

.

«Βέβαια μιλούσαμε κάθε μέρα σχεδόν κάθε μέρα και με την Αναστασία και με την πρώην γυναίκα μου. Εμένα μου είπαν πως περνούσαν καλά και ήταν και χαρούμενη γιατί ήταν εδώ πριν 15 – 20 μέρες ήταν εδώ και τα δυο τα κορίτσια ήταν και τα παιδιά ήταν εδώ και η μητέρα τους ήμασταν όλοι μαζί έξω. Χαρούμενη ήταν, ευτυχισμένη ήταν.

Τον έχω γνωρίσει για δυο λεπτά. Ίσα ίσα που μου τον σύστησε και έφυγαν που ήρθα εγώ Αθηνά στον Ωρωπό για δουλειά. Δεν τον γνώριζα. Της είπα μακριά από όλους αυτούς.Άμα τον πιάσουν; Γδαρμένο και μέσα σε ένα βαρέλι με χοντρό αλάτι. Γίνεται; Το κορίτσι μου εμένα δεν μπορεί κανένας να το φέρει πίσω».

Πατέρας της δεκαεπτάχρονης στο mega channel

.

.

.

Από MacedoniaNET