Μοιράσου το Άρθρο

Η αστυνομία εντόπισε τον 25χρονο κατηγορούμενο για την δολοφονία του Αλκη Καμπανου στην Θεσσαλονίκη απο τηλεφώνημα. Οταν η μητέρα του τον προέτρεψε να πάει να παραδοθεί.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ο γνωστός ως «Αθηναίως» Ήταν ο μόνος οπαδός του ΠΑΟΚ ο οποίος ήταν από την Αθήνα και φέρεται να ηγείτο του τάγματος εφόδου των 12 χούλιγκαν στην δολοφονική επίθεση εξω απο το χαριλαου.

.

Σύμφωνα με εκτενές ρεπορτάζ του σταθμού mega ο 25χρονος, Φαίνεται να είναι μέλος του συνδέσμου που σφράγισε η αστυνομία στην ομόνοια. Όπως ανέφερε είχε κρυφτεί σε σπίτι φίλου του στην Θεσσαλονίκη και παρακολουθούσε τις τελευταίες εξελίξεις.

.

Όταν η αστυνομία έχει βρει αρκετά στοιχεία και βγηκε ένταλμα σύλληψης του, ένιωσε ότι σφίγγει ο κλοιός τριγύρω του τηλεφώνησε στην μητέρα του με σκοπό να της πει τι είχε συμβεί.

.

Οι αρχές εντόπισαν το στίγμα της τηλεφωνικής επικοινωνίας στην οποία η μητέρα του τον προέτρεψε να πάει να παραδοθεί. Ο ίδιος αν και οργανωμένος δεν είχε συλληφθεί ποτέ και δεν έχει φάκελο στην ασφάλεια.

.

.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ ένας αλλος από τους συλληφθέντες, αλβανικής υπηκοότητας και 22 ετων είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη. Αν και ο ίδιος δεν αποκαλύπτει πως τραυματίστηκε η αστυνομία πιστεύει ότι είναι αυτοτραυματισμούς από τον τρόπο που κρατούσε το μαχαίρι.

Από MacedoniaNET