Μοιράσου το Άρθρο

Ο Αλέξης Κούγιας αναρωτήθηκε που βρήκε τόσα χρήματα ώστε να προσλάβει το συγκεκριμένο μεγάλο δικηγόρο για την υπεράσπιση του ο 23χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε στο Νίκο Ευαγγελάτο και στο live news στο mega channel. Ο ίδιος ξέρει πάρα πολύ καλά το χώρο του ποδοσφαίρου μιας και προϋπήρξε πρόεδρος σε ποδοσφαιρικες ομάδες.

.

«Θα σας πω κάτι που μου δημιουργεί εντύπωση. Έμαθα ότι δικηγόρος του ανέλαβε ένας εκ των αξιολογότερων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου. Τον εκτιμώ πάρα πολύ, τον γνωρίζω από τα πρώτα του βήματα, ο πατέρας του ήταν ένα κόσμημα της Δικαιοσύνης.

Επίλεκτος δικηγόρος. Ο συγκεκριμένος δράστης όμως είναι από τους κατηγορούμενους που δεν έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτού του επιπέδου δικηγόρο.

Θέλω, λοιπόν, να καταλάβετε ότι περιμένω με πολύ μεγάλη αγωνία να ανοίξουν τα τηλέφωνα, αν μπορούν, να αρθεί το απόρρητο -επειδη πρόκειται περί κακουργήματος- όλων των συλληφθέντων και ελπίζω να μην βρεθούμε μπροστά σε τίποτα πακιστανικά τηλέφωνα.

Σε κάθε περίπτωση όμως η σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών θα διαφωτίσει πλήρως την υπόθεση.

Εκείνο όμως που μπορώ να σας πως είναι ότι αυτοί πήγαν εκεί για να σκοτώσουν. Αυτή δεν ήταν μια συμπλοκή, όπως λανθασμένα αναφέρεται. Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν»,συμπλήρωσε.

Αλέξης Κούγιας

.

Δείτε τι είπε ο γνωστός δικηγόρος:

Από MacedoniaNET