Μοιράσου το Άρθρο

Ο γνωστός σε όλους μας Έλληνας συνθέτης, στιχουργός και τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος μιλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα παίρνοντας θέση για τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

191
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ο Σαββόπουλος στην συνέντευξη που έδωσε στον παύλο τσίμα τόνισε ότι σέβεται όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους. Επισήμανε όμως ότι κάποια από τα κόμματα μιας υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη, γιατί τα πράγματα πια, είναι πάρα πολύ δύσκολα.

flatmate.gr@gmail.com

«Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ. Σέβομαι και τα άλλα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους. Όλα αυτά τα κόμματα είναι δυνάμεις της πατρίδας και του έθνους. Απλώς παρατηρώ ότι αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξεγνοιασιάς και μια υπερβολική και αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Μας χρειάζεται μια ωριμότητα. Κάποιος πρέπει να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Δεν ξέρω κάποιον καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτό».


Σχετικα με το Debate των πολιτικών αρχηγών ανέφερε:

«Ας υποθέσουμε ότι είναι όλοι αυτοί οι αρχηγοί χωρίς τον Μητσοτάκη, ότι δεν υπάρχει Μητσοτάκης και υπάρχουν όλοι οι άλλοι. Κάποιος πρέπει να κυβερνήσει, δεν σας κρύβω ότι ένιωσα μια ανησυχία. Όχι ότι δεν τους εκτιμώ, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, ευφυείς, αλλά μέσα στην ευφυΐα τους και στην αγάπη τους για την πατρίδα διατηρείται αυτή η φοιτητική ξεγνοιασιά. Μου δίνουν την εντύπωση σαν δημόσια πρόσωπα, αλλά όχι κατασταλαγμένα. Η γνώμη μου είναι αυτή. Ελπίζω σε αυτοδυναμία της ΝΔ».

Πηγή Σκαι 100,4 – Παύλος Τσιμας

Από MacedoniaNET