Μοιράσου το Άρθρο

Απίστευτη τροπή έχει πάρει μία υπόθεση βιασμού στο νησί της Ρόδου με καταγγέλλουσα την κόρη και θύτη τον πατέρα της.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Το κορίτσι είχε καταγγείλει για βιασμό τον πατέρα της αλλά καθώς η υπόθεση ξετυλιγόταν οι αστυνομικοί έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η νεαρή σκηνοθέτησε τις καταγγελίες λογο οτι ο 50χρονος πατερας ηταν καυετα αντίθετος με την σχέση της, έναν 29χρονο από την Αλβανία.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr. Ο 50χρονος πατέρας υπέβαλε μήνυση εις βάρος του 29χρονου συντρόφου της κόρης του υποστηρίζοντας ότι του είχε αποστείλει πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστή το παιδί του καθώς και απειλητικά σε βάρος του μηνύματα.

.

Εν συνεχεία η 24χρονη κόρη του μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου και κατήγγειλε τον πατερα της. Συγκεκριμένα ειπε οτι από τον Δεκέμβριο του 2020 έως και την 17η Φεβρουαρίου 2021 την κρατούσε φυλακισμένη, την χτυπαγε και ενώ βρίσκονταν μόνοι, την εξανάγκασε με χρήση σωματικής βίας και παρά τη θέληση της να έρθει σε ολοκληρωμένη κατά φύση σεξουαλική επαφή μαζί του

.

Η ηχογραφημένη συνομιλία των τριών εμπλεκομένων

.

Ο πατέρας δεν το άφησε έτσι και κατα την προανακριση εμφάνισε ηχογραφημένη συνομιλία των τριών εμπλεκομένων. Η συνομιλία απομαγνητοφωνήθηκε κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας την 22α Νοεμβρίου 2022. Εκει ο  29χρονος παραδέχεται ότι απαίτησε από την σύντροφό του να υποβάλει μήνυση σε βάρος του πατέρα της, ισχυριζόμενη ότι αυτός την βίασε και της ασκούσε σωματική βία, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποδείξει ότι τον αγαπάει.

.

Η 24χρονη κλήθηκε εκ νέου σε κατάθεση και την 3η Μαρτίου 2023 δήλωσε ότι δεν θυμάται την τηλεφωνική συνομιλία και δεν ανεκάλεσε τα όσα είχε πει στις αρχικές καταθέσεις της. Παράλληλα εξέφρασε ανησυχίες ως προς την πορεία της έγκλησης που εκκρεμεί σε βάρος του συντρόφου της.

.

Η 24χρονη δεν εξετάστηκε από ιατροδικαστή, γιατι δεν το επιθυμούσε. Δήλωσε τον βιασμό της την 17η Σεπτεμβρίου 2021, ενω ισχυρίστηκε οτι τελέστηκε , τον Φεβρουάριο 2021.

.

Από MacedoniaNET