Μοιράσου το Άρθρο

Απίστευτη καταδίωξη στην περιοχή του Αμαρουσίου στην Αθηνα οταν άντρες της ΟΠΚΕ, υστερα από παρακολούθηση καταδίωξαν οχήματα που προσπάθησαν να διαφύγουν από την Αττική Οδό.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Συνολικά Τρεις συλλήψεις υστερα από επεισοδιακή καταδίωξη. Ανδρες της ΟΠΚΕ Αθηνών ξεκίνησαν να παρακολουθούν δυο ύποπτα οχήματα μάρκας Αudi και BMW, στα οποία επέβαιναν Αλβανοί Ρομά.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Όταν οι αστυνομικοί, έκαναν σήμα να σταματήσουν τοτε αστραπιαία οι οδηγοί πάτησαν γκάζι και ανέπτυξαν ταχύτητα κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς με κατεύθυνση την Αττική Οδό! Εκει τρεχοντας για να ξεφύγουν έσπασαν τις μπάρες διοδίων!

.

Οι άνδρες της ΟΠΚΕ Αθηνών δεν πτοήθηκαν, χωρίστηκαν και ακολούθησαν και τα δύο οχήματα. Το πρώτο ακινητοποιήθηκε στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της Λυκόβρυσης και οι επιβαίνοντες παράτησαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή για να γλυτώσουν.

.

Ύστερα από καταδίωξη οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον οδηγό του οχήματος. Όπως διαπιστώθηκε το αμάξι ήταν γεμάτο καλώδια και χαλκό πιθανότητα από εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Η.! Το Δεύτερο όχημα το κινητοποίησε η ΟΠΚΕ Δυτικής Αττικής κοντά στα άνω λιόσια και συνέλαβαν τους δύο επιβαίνοντες αλβανούς Ρομά.

.

Τα οχήματα και ο χαλκός κατασχεθήκαν ενω οι συλληφθέντες συνελήφθησαν για αντίσταση, απείθεια επικίνδυνη οδήγηση και κλοπή. Την Δικογραφία σχηματίζει το ΤΑ Αμαρουσίου,

.

Από MacedoniaNET