Μοιράσου το Άρθρο

Φωτιά ξέσπασε στο κτήριο της κηφισιάς όπου στεγάζεται το Real Group Του Νίκου Χατζηνικολάου, στο κτήριο ειναι τα γραφεία της εφημερίδας Realnews και ο ραδιοφωνικός σταθμού RealFM, υπήρξε εμπρηστικός μηχανισμός με γκαζάκια.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η Πυρκαγιά εκδηλώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι, ειναι το κτηριο που στεγάζατε το Real Group.Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας εντόπισε τρία γκαζάκια με ταινία σε εξωτερικό κλιμακοστάσιο.

.

Αν και ο καπνός ήτανε πολύ έντονος δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός παρά μόνο μία ηχολήπτρια κατέβηκε από τους πυροσβέστες απο το κλιμακοστάσιο Και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αναπνευστικά προβλήματα.


.

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση Εκδοτών Εφημερίδων (ENPA) καταδικάζει απερίφραστα την σημερινή βομβιστική επίθεση (με εμπρηστικό μηχανισμό) στα γραφεία του Ομίλου Real, στην Αθήνα, και εκφράζει την υποστήριξή της στον πρόεδρο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ENPA, Νίκο Χατζηνικολάου, και σε όλους τους εργαζόμενους.

Πρόκειται για ευθεία επίθεση στην ελευθερία του Τύπου και στη Δημοκρατία».

Ευρωπαϊκή Ένωση Εκδοτών Εφημερίδων (ENPA)

.

«Μας καίνε, προσπαθούν να μας κλείσουν»

.

.

πηγη φωτο, tovima.gr

Από MacedoniaNET