Μοιράσου το Άρθρο

“Ντροπή σας, ξεφτιλες” φώναζαν παρευρισκόμενοι πολίτες εκτός της δικαστικής αιθουσας, στην απόφαση που ελήφθη κατά πλειοψηφία ώστε να βγει από την φυλακή ο Δημήτρης Λιγνάδης.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Το μεικτό ορκωτό δικαστήριο της Αθήνας έκρινε ότι πρέπει να δοθεί αναστολή στην εκτέλεση της ποινής του Δημήτρη Λιγνάδη μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό σαν αποτέλεσμα βγαίνει εκτός φυλακής.

.

.

Τελική απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία 4-3 μειοψηφουσών 2 ενόρκων και μια συνέδρου που είχαν τη γνώμη να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο Μιχάλης Λιγνάδης απαγορεύεται να βγει από τη χώρα θα πρέπει να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές το μήνα και το υψος της εγγύησης έφτασετα €30.000.

.

.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίθηκε ένοχος για δυο υποθέσεις βιασμού κατά πλειοψηφία απο της 4 που συνολικά δικάστηκε. Το δικαστήριο τον αθώωσε στην περίπτωση του πρώτου καταγγέλλοντα ,κατα πλειοψηφία ενώ στην περίπτωση του τρίτου καταγγέλλοντα όμορφωνα.

.

Στην περίπτωση αυτή υπήρχε καταγγελία για βιασμό ωστόσο Στην περίπτωση αυτή υπήρχε καταγγελία για βιασμό ωστόσο ο καταγγέλλων δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο προς υποστήριξη της καταγγελίας του.

.

«Είναι ντροπή για τον εισαγγελέα να μην έχει ακούσει την αποδεικτική διαδικασία και τα όσα ανέφερα για την προσωπικότητα του Δημήτρη Λιγνάδη».

Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης

.

.

.

.

.

Από MacedoniaNET