Μοιράσου το Άρθρο

Ο γνωστός Ραββίνος Μορντεχάι Φριζής αναφέρθηκε στον πόλεμο του Ισραήλ κατά της Παλαιστίνης κάνοντας λόγο για την εκτός Ισραήλ πολιτική που πρέπει να ακολουθηθεί για να προστατευτούν οι εβραίοι σε κάθε κράτος.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

189
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Στον λογαριασμό που διατηρεί στο YouTube ο ραββίνος αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην χώρα μας και στην κατάσταση που επικρατεί καθώς αρκετοί έλληνες έχουν δηλώσει ανοιχτά την στήριξή τους προς τον παλαιστινιακό λαό. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός που ντόπιοι με σημαίες της Παλαιστίνης κινήθηκαν προς ξενοδοχείο που διέμεναν εβραϊκής καταγωγής άτομα.

Ο ίδιος ο γνωστός από το παρελθόν για τις ακραίες απόψεις του έκανε αναφορά ότι θα πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να προστατεύσει τους εβραίους εντός των συνόρων της χώρας ενω επιπλέον σε συνεργασία με το Ισραήλ θα πρέπει να δημιουργηθούν εβραϊκές ομάδες κρούσης με στόχο να περιορίζουν και εξουδετερώνουν κινήσεις αντισιμιτισμού εντός της ελληνικής επικράτειας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο τέλος του λόγου στο βίντεο του σε αναρχικούς και άτομα του αριστερού χώρου που έχουν ταχθεί ανοιχτά υπέρ του παλαιστινιακού λαού σε συγκεντρώσεις και πορείες, κατονομάζοντας τους ως φίλοι των ισλαμοφασιστών

Κατα το παρελθόν η τότε κυβέρνηση του Ισραήλ πήρε αποστάσεις από τον ακραίο λόγω του Ραββίνου Μορντεχάι Φριζή.

.

Από MacedoniaNET