Μοιράσου το Άρθρο

Οι «κιτρινόμαυροι» σήμερα Κυριακή 07/05 φόρεσαν το ευρωπαϊκό τους κουστούμι και αγωνίστηκαν στην Σερβία εναντίων της Ραντνίτσκι Νις για το Balkan Super League εκπροσωπώντας παράλληλα την χώρα μας στον ευρωπαϊκό κόσμο του ράγκμπι.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Η ΑΕΚ υστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ράγκμπι ξεκινάει την ευρωπαΐκή της πορεία με στόχο την διάκριση. Κάθε αρχή και δύσκολη και με πολλές απουσίες η κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ραντνίτσκι Νις με 60-6.

.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 26-6 , Καθώς η αεκ είχε δύο Τραυματίες κατά τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να μην έχει αλλαγές. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη στο δεύτερο μέρος και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα της αεκ έφτασα στον τελικό 60-6.

.

Η χώρα ύστερα από τα τελευταία γεγονότα βρίσκεται σε τριήμερο πένθος και οι αθλητές στην αρχή του αγώνα κράτησαν ενος λεπτού σιγή .

.

.

ΑΕΚ: Χρήστος Λουκάκης, Δημήτρης Καλδέρης, Αρτέμιος Πιττάρας, Μάριος Μπελεζάκης, Παναγιώτης Αλεφράγκης, Βαγγέλης Βελισσάριςη, Άγγελος Λαζαρής, Γιώργος Παππάς, Πιριγέντς Εουτζένιο, Δημήτρης Αρβανίτης, Μιχαήλ Κλείτσας, Νικόλαος Ζιάκας, Νικόλαος Κεσκίνης, Κωνσταντίνος Γεωργιάδης και Ιωάννης Μαυριδάκης.

.

Το πρόγραμμα της ΑΕΚ:
07/05 Ραντίντσκι Νις – ΑΕΚ

27/05 Άρσεναλ – ΑΕΚ

03/06 ΑΕΚ – Παρτιζάν

24/06 ΑΕΚ – Ερυθρός Αστέρας

08/07 ΑΕΚ – Λοκομοτίβ Σόφιας

.

Από MacedoniaNET