Μοιράσου το Άρθρο

Η Εθνική ομάδα Handball για πρώτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται σε τελική φάση Euro, Κάνοντας τους παίκτες τους παράγοντες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς καθώς και όλους μας υπερήφανους!

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

387
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Το Ελληνικό Handball συνεχώς βελτιώνεται και η εθνική μας ομαδα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην τελική φάση του euro 2024 που θα διεξαχθεί στην Γερμανία 10 με 28 Ιανουαρίου. Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές και την Hellenic Handball Federation – ΟΧΕ

.

.

«Πιστεύουμε στον Έλληνα αθλητή, εμπιστευόμαστε τον Έλληνα προπονητή»

.

“Η πρόκριση της Εθνικής Ανδρών στην τελική φάση του EURO 2024 αποτελεί ένα ορόσημο στα χρονικά του αθλήματος στη χώρα μας και έρχεται 19 χρόνια μετά την τελευταία παρουσία σε μία μεγάλη διοργάνωση.

Αυτή η ομάδα κέρδισε επάξια τη στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων μας. 

Αυτή η πρόκριση ήταν ένας αυτονόητος, όσο και ανεκπλήρωτος στόχος όλα αυτά τα χρόνια. 

Η παρουσία μας στα γήπεδα της Γερμανίας τον Ιανουάριο του 2024, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που έγιναν σε κάθε επίπεδο. Παράλληλα, όμως,  θέλουμε αυτή η παρουσία να είναι και εφαλτήριο, ώστε το ελληνικό χάντμπολ να καθιερωθεί στην ελίτ της διεθνούς σκηνής του αθλήματος. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να επιτρέψουμε να γίνει ούτε ένα βήμα πίσω για το άθλημά μας.

Πιστεύουμε στον Έλληνα αθλητή, εμπιστευόμαστε τον Έλληνα προπονητή και είμαστε βέβαιοι ότι μέσα από την κοινή προσπάθεια και την αρωγή όλων των δυνάμεων του αθλήματός μας, μπορούμε να ζήσουμε σπουδαίες στιγμές στο μέλλον. 

Αυτή η πρόκριση ανήκει στους αθλητές μας που ίδρωσαν και μάτωσαν στο γήπεδο, ανήκει στο τεχνικό επιτελείο που δούλεψε μεθοδικά, ανήκει και όλους όσους νιώθουν την Εθνική μας ομάδα, ως την αγαπημένη τους. Συγχαρητήρια σε όλους”.

Κώστας Γκαντής, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος

.

Πηγή: Hellenic Handball Federation

Από MacedoniaNET