Μοιράσου το Άρθρο

Αλλάζουν όλα όσα ξέρουμε σχετικά με την κυκλοφορία του ποδηλάτου στην πόλη έρχεται η υποχρεωτική ασφάλιση καθώς και πινακίδες κυκλοφορίας.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η τεράστια αύξηση χρήσης των ποδηλάτων και ιδιαίτερα των ηλεκτρικών ποδηλάτων φέρνει αλλαγές σε πολλές χώρες Όσον αφορά τισ υποχρεώσεις του οχήματος στους δρόμους.

.

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η Daily Mail, σύντομα θα έρθουν νέες αλλαγές στο Κ.Ο.Κ. της χώρας, που θα προβλέπουν ξεκάθαρα πρόστιμα και πόντους ποινής στους ποδηλάτες που δεν σέβονται τα όρια ταχύτητας ή υποπίπτουν σε μια σειρά από άλλες παραβάσεις, σαν αυτή του κόκκινου φαναριού.

.

Όπως αναφέρει το άρθρο η κυβέρνηση θα επαναφέρει το μέτρο της υποχρεωτικής χρήσης πινακίδας κυκλοφορίας για τα ποδήλατα, ενώ παράλληλα όλοι οι ποδηλάτες θα έχουν υποχρεωτικά ασφάλεια, ώστε να μπορούν να πληρώσουν σε περίπτωση δικούς του λάθους σε ατύχημα με άλλο όχημα ή ακόμα και πεζο

.

Κλείνει ένα νομικό ζήτημα στη Μεγάλη Βρετανία

.

Πολλές ήταν οι φωνές εκείνων που διαμαρτύρονταν σχετικά με τη συμπεριφορά του ποδηλάτου απέναντι στους πεζούς.

.

Ο νόμος στο νησί λέει ότι αν ένας πεζός χάσει τη ζωή του σε ατύχημα με ποδήλατο, τότε η ποινή φυλάκισης για τον ποδηλάτη εφόσον φταίει είναι μόνο 2 χρόνια.

.

Με το νέο καθεστώς είναι έτοιμη να ψηφίσει η κυβέρνηση στη Μεγάλη Βρετανία τα πρόστιμα και οι ποινές θα είναι εφάμιλλα των μηχανών. Όπως πιστεύουν στο νησί πιο σκληροί νόμοι θα κάνει τους ποδηλάτες να σκέφτονται διπλά τις «παρανομίες» και την άνεση με την οποία κινούνται στους δρόμους.

Από MacedoniaNET