Μοιράσου το Άρθρο

Το αγώνισμα των κρίκων έχει έναν βασιλιά και αυτός είναι Έλληνας ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στο θρόνο του δείχνοντάς μας σε όλους ότι είναι δικό του Βασίλειο οι κρίκοι.

.

Με τον ανταγωνισμό να είναι πλέον μεγάλος ιδιαίτερα τώρα που έχει φτάσει στα 32 του ο Λευτέρης και όλοι οι αντίπαλοι του είναι εμφανώς μικρότερης ηλικίας η κατάκτηση ενός χρυσού έχει μεγαλύτερη αξία.

.

ο Λευτέρης με ένα εξαιρετικά δύσκολο και παράλληλα σύνθετο πρόγραμμα κατάφερε να συγκεντρώσει 15133 βαθμούς, που Τον ανέβασαν στην κορυφή της κατάταξης. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι υπόλοιποι αθλητές δεν πλησίασαν την επίδοση του Έλληνα πρωταθλητή.

.

,Αυτό είναι το έκτο Ευρωπαϊκό μετάλλιο που κατακτά ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους. Είναι αξιοσημείωτο ότι αυτό το επίτευγμα έχει ξαναγίνει Αλίμονο μία φορά στα 67 χρόνια του θεσμού. Λέτε ο Λευτέρης την επόμενη φορά να σπάσει και αυτό το ρεκόρ, να είναι μόνος στην κορυφή. Είναι όντως πολύ κοντά και του το ευχόμαστε

Ο Ούγγρος Κρίστιαν Μπέρκι, στον πλάγιο ίππο είναι ο μόνος που εχει το απόλυτο ρεκόρ με έξι τίτλους στο ίδιο όργανο (2005, 2007, 2008, 2009, 2011, 2012).

.

https://youtu.be/Bn7ROAHj1Ho

.

Από MacedoniaNET