Μοιράσου το Άρθρο

Ο Γιώργος Πιλίδης αποκλείστηκε απο την ομοσπονδία από τους μεσογειακούς αγώνες. Ο ίδιος καταθέτει ότι υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα πίσω από αυτή την απόφαση , με στόχο τον ίδιο αλλά και συναθλητές του.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ένας χαμός έγινε στην εκπομπή του mega τι λες τώρα που βρέθηκε καλεσμένος ο Ελληνας Ολυμπιονίκης. Ο ο ίδιος παρευρέθηκε στην εκπομπή με σκοπό να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τον αποκλεισμό του από τους μεσογειακούς αγώνες.

.

Στην εκπομπή έπαιξαν βίντεο από τα επεισόδια που έγιναν στο Κιλκίς όταν αθλητές που συμμετείχαν στην διαμαρτυρία την πρώτη μέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος παρεμπόδισαν την διεξαγωγή του. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως γίνεται επίθεση από πολλά άτομα στα οποία όμως ξεκαθαρίστηκε ότι δεν εμπλέκεται ο Πιλίδης.

.

Στην εκπομπή υπήρξε παρέμβαση του νομικού εκπροσώπου της ΕΛΟΠ κ.Πελέκη, Με τον ίδιο να αναφέρεται στα γεγονότα και τα επεισόδια που έγιναν στο Κιλκίς,στην συμπεριφορά του Γιώργου Πιλίδη, αλλα Και στα χρήματα που τον κατηγορεί η ομοσπονδία ότι έχει λάβει.

.

«Εμπόδισαν τους αγώνες με αποτέλεσμα να μην αγωνιστούν άλλοι και να διεκδικήσουν την παρουσία τους στους Μεσογειακούς Αγώνες. Χτυπήθηκε και τραυματίστηκε ο προπονητής της εθνικής ομάδας. Ο Πιλίδης δεν μετείχε στον καυγά, να είμαστε ξεκάθαροι.

.

Ο Γιώργος συμμετείχε με τους αθλητές που διέκοψαν την διεξαγωγή των αγώνων» είπε και ξεκαθάρισε ότι υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που έχει πάει στον εισαγγελέα. Δυστυχώς ωστόσο, υπάρχει υλικό το οποίο έχω δει και δείχνει τον Πιλίδη να μιλά προσβλητικά σε μέλη του Δ.Σ. της πάλης»

.

«Μας λέει ψέματα μπροστά στα μούτρα μας. Δεν μπορώ να το βλέπω αυτό το πράγμα, σας παρακαλώ. Αφήστε με να φύγω. Δεν με στέλνουν στους αγώνες και θα βγει αυτός να μου πει κάτι; Βγαίνει και μου λέει ότι είχα γιατρό; Πότε είχα γιατρό; Ψεύτη! Να μας πει ποιος έφαγε τις 150.000 ευρώ. Γελάς; Γελάς κιόλας. Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! Δεν μπορώ άλλο».

Γιώργος Πιλίδης

.

Από MacedoniaNET