Μοιράσου το Άρθρο

Η Αγλαΐα Κατσιγιάννη ,πρόεδρος του συλλόγου παραπληγικών της Δράμας με την Νατάσα Πατιράκη και τους φίλους τους κατάκτησαν την κορυφή του Κισσάβου.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

930
Πρέπει να θεσπιστούν σκληρότερες ποινές για τους Εμπρηστές;

Η δημοσκόπηση έληξε!

Μαζί με την Αγλαΐα και την Νατάσα στην προσπάθεια κατάκτησης της κορυφής ήταν φίλοι ορειβάτες της Αγλαΐας και της Νατάσας Πατιράκη, από διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας. Επιπλέον στην αποστολή υπήρχαν δύο μηχανές enduro που βοηθούσαν στη καθοδήγηση και προστασία του συνόλου αλλά και 8 μέλη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας.

Η όλη δράση πραγματοποιήθηκε με το ειδικό αμαξίδιο που παραχώρησε η ομάδα «Τρέξε μαζί μου» που ηταν εκει  και στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος.Την δράση στήριξε η BRAINFIT Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών.

.

.

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος έκανε την εξής ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook :

Η αγαπημένη μου φίλη και πρόεδρος του Συλλόγου Παραπληγικών Δράμας, Αγλαΐα Κατσιγιάννη, ανέβηκε στην κορυφή του Κισσάβου την Κυριακή 28 Μαΐου 2023. Έχοντας στο πλευρό της τη συνοδό της, Νατάσα Πατιράκη και μια μεγάλη ομάδα υποστήριξης από ορειβάτες, 2 μηχανές enduro και 8 μέλη της ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας, η Αγλαΐα έζησε το όνειρό της και ανέβηκε στα 2000 μέτρα. Τα όνειρά μας είναι η κινητήριος δύναμή μας και μας δίνουν “καύσιμο” για να πηγαίνουμε όλο και πιο ψηλά. Αυτό έκανε και η Αγλαΐα!.

Συγχαρητήρια, Αγλαΐα! Συγχαρητήρια και σε όλη την ομάδα που στάθηκε δίπλα της!

SteliosK Στέλιος Κυμπουρόπουλος

.

Από MacedoniaNET