Μοιράσου το Άρθρο

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει στην πολιτεία του Τέξας η υπόθεση ενός πατέρα που βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πικρής, χρόνιας υπόθεσης μετάβασης Κατά την οποία η πρώην γυναίκα του πηρε τα παιδιά και μετακόμισς στην Καλιφόρνια σχεδιάζοντας να «ευνουχίσει χημικά» τον 9χρονο γιο τους, Τζέιμς, ο οποίος προσδιορίζεται ως κορίτσι με το όνομα «Λούνα».


2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Το Ανώτατο Δικαστήριο του Τέξας απέρριψε την αίτηση του Πατέρα Jeff Younger να απαγορεύσει στην πρώην σύζυγό του να μετακομίσει με τα δύο τους παιδιά στην Καλιφόρνια. Στην πολιτεία της Καλιφορνια τέθηκε σε ισχύ νόμος την Κυριακή που «παρέχει καταφύγιο στα τρανς παιδιά και τις οικογένειές τους» από τους περιορισμούς άλλων πολιτειών για την τροποποίηση του φύλου του παιδιού.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.
Ο Younger και η πρώην σύζυγός του, Anne Georgulas, βρίσκονται σε μια πολυετή διαμάχη για την επιμέλεια των γιων τους – ένας από τους οποίους, ο James, προσδιορίζεται ως τρανς γυναίκα που ονομάζεται “Λούνα” σύμφωνα με την μητέρα Anne Georgoulas. Ο Younger αντιτίθεται σε αυτό και υποστηρίζει ότι ο James ταυτίζεται και ενεργεί σαν αγόρι.

.

Τον Αύγουστο του 2021, ένας δικαστής του περιφερειακού δικαστηρίου του Ντάλας χορήγησε στην Μητέρα την πλήρη επιμέλεια. Ωστόσο, μια δικαστική απόφαση του Οκτωβρίου 2021, η οποία συμφωνήθηκε και από τους δύο γονείς, αναφέρει ότι «κανένας από τους γονείς δεν μπορεί να θεραπεύσει ένα παιδί με θεραπεία ορμονικής καταστολής, αναστολείς της εφηβείας ή/και χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου (εάν υπάρχει) χωρίς τη συγκατάθεση των δυο γονέων ή με δικαστική απόφαση.»

.

.

Ο Jeff Younger, ο πατέρας των δύο παιδιών που ανεπιτυχώς έθεσε υποψηφιότητα για την καμπάνια του Τέξας σε μια πλατφόρμα κατά των τρανς, εμφανίστηκε στο “Tucker Carlson Tonight” την Πέμπτη και μοιράστηκε ένα βίντεο που υποτίθεται ότι δείχνει τον γιο του να αυτοπροσδιορίζεται ως κορίτσι.

.

.

Στην βιντεοσκόπιση , ο 9χρονος Τζέιμς Ρωτιέται από τον πατέρα του αν είναι αγόρι, και εκείνος απαντά: «Όχι, είμαι κορίτσι».

.

.

Η Μητέρα του παιδιού , εν τω μεταξύ, υποστήριζει ότι ο Τζέιμς είναι τρανς, προτιμά να φοράει φορέματα και του αρέσει να τον αποκαλούν «Λούνα».

.

.

Ο χημικός ευνουχισμός αναφέρεται στη χρήση χημικών ή φαρμάκων για τη διακοπή της παραγωγής ορμονών φύλου. Σε αντίθεση με τον χειρουργικό ευνουχισμό, ο χημικός ευνουχισμός δεν αφαιρεί όργανα και δεν είναι μια μορφή στείρωσης. Είναι επίσης αναστρέψιμο.

.

Από MacedoniaNET