Μοιράσου το Άρθρο

Όλη η Ελλάδα με το που ακούει το όνομα Παναγιώτης Ραφαήλ νιώθει ευτυχισμένη καθώς όλοι μας βοηθήσαμε στο να γίνει αυτό το παιδί καλά και πάντα λίγο μέσα μας τα νοιαζόμαστε στο να είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

168
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και οι γονείς του συνεχώς μας ενημερώνουν για την πορεία αλλά και για την καθημερινότητα του μέσα από την σελίδα του στο facebook. Η τελευταία ανάρτηση ήταν για ένα ποίημα στο σχολείο που ένιωσε χαρούμενος μαζί με τους συμμαθητές του.

«Φέτος ο Παναγιώτης φοίτησε με κατ’ οίκον διδασκαλία και είχε την τύχη να τον αναλάβει μια υπέροχη νηπιαγωγός. Η κα Μαρία μας, όχι μόνο τον αγάπησε αλλά τον συμπεριέλαβε στην τάξη και ας μην ήταν παρών στη σχολική αίθουσα. Προετοίμαζε το κλίμα με αποτέλεσμα οι συμμαθητές του να τον αγκαλιάσουν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισαν και ο ίδιος έλαβε πολλή αγάπη και ευτυχία. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στη νηπιαγωγό μας κα Μαρία και στην προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κα Σοφία. Η φωτογραφία είναι από τη καλοκαιρινή γιορτή του σχολείου, όπου ο μικρός μας είπε το ποίημα του με πολλή χαρά γιατί ένιωθε ότι τον αγαπούν και τον αποδέχονται. Η συμπερίληψη και το αίσθημα του ανήκειν είναι πολύ σημαντικά για την ψυχική υγεία όλων των παιδιών. Ανυπομονούμε για την καινούρια χρονιά που θα βρει επιτέλους τον Παναγιώτη μας στη σχολική αίθουσα! Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *