Μοιράσου το Άρθρο

Οργή έχει προκαλέσει η προκλητική φιέστα του δημάρχου αθηναίων για την εκδήλωση της Πρωτοχρονιάς. Πάρα πολλοί έλληνες πολίτες αντιδρούν επικριτικά στα social media για την ύψους 210.000 € εκδήλωση. Αν δεν έχετε καταλάβει μιλάμε περίπου για 12.000 € το λεπτό κόστος!

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.


.
Πολλοί αναρωτιούνται ευνόητα, ότι οταν λείπουν χρήματα στη χώρα από το σύστημα υγείας πως ο Δήμος αθηναίων ξοδεύει αλόγιστα ποσά για μόλις 17 λεπτά φιέστας. Πως μπορεί να προκαλεί τέτοιες εποχές όταν αρκετά νοικοκυριά αδυνατούν ακόμα και να στρώσουν το γιορτινό τραπεζι!

.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ερχετε και η απάντηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη πυροδότησε έξτρα αντιδράσεις.

Οι διαμαρτυρίες για τον στολισμό της Αθήνας και το κόστος της Πρωτοχρονιάτικης γιορτής είναι κάτι σαν τα κάλαντα. Έθιμο των ημερών. Κάθε χρόνο τα ίδια. Σε κριτική δεν αντέχουνΑπάντηση άλλη δεν αξίζουν. Άλλωστε η Τεχνόπολη τα είπε όλα, το κόστος δεν απέχει από όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είναι το άχαρο μέρος του σκηνικού. Μακάρι να πετύχει η γιορτή γιατί με την πανδημία ο κόσμος έχει ακόμη περισσότερη ανάγκη για λίγο χαμόγελο στην αλλαγή του χρόνου.

Κι ας μείνουν μίζερα κι ανούσια κάποιοι να φαρμακώνονται από τα λόγια τους. Χρόνια πολλά σε όλους. Φυσικά και σε εκείνους. Όλες οι μπάλες στολίζουν το δέντρο…. Καλά Χριστούγεννα!

Κώστας Μπακογιάννης – Δήμαρχος Αθήνας


Από MacedoniaNET