Μοιράσου το Άρθρο

Δυναμικά έκλεισε και αυτή η χρονιά για τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου. Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πολιτιστικό Πανόραμα του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος, του Υπουργείου Εσωτερικών – Τομέας Μακεδονίας Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον εκδοτικό οργανισμό Αρχύτας και την ευγενική στήριξη της έδρας UNESCO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Πλήθος κόσμου από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια έδωσαν το παρόν, τίμησαν τον Σύνδεσμο Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου, το έργο και τους Συγγραφείς του, Μέλη, Φίλοι, Συνεργάτες, Νέοι και Μεγαλύτεροι, Εκλεκτές Προσωπικότητες των γραμμάτων, των τεχνών, του πολιτισμού και των συναφών επιστημών, αλλά και κοινωνικοί και πολιτικοί παράγοντες της Θεσσαλονίκης.

.

.

Την εκδήλωση άνοιξαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου Πολιτισμού Ελλάδας Κύπρου Σίσσυ Σιγιουλτζή-Ρουκά και ο Αντιπρόεδρος Δρ Ιωσήφ Σ. Ιωσηφίδης. Χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Εσωτερικών Σταύρος Καλαφάτης, ο Γενικός Γραμματέας Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδος Γιάννης Χρυσουλάκης, ο Γενικός Πρόξενος της Κύπρου στη Θεσσαλονίκη Κωνσταντίνος Πολυκάρπου, ο Τομεάρχης Διαπεριφερειακών Συνεργασιών, Διεθνολόγος, Καθηγητής Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου.

.

.

Επιπλέον ο Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης Γιώργος Κωνσταντινίδης, η τιμώμενη Πρύτανης Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, ο τιμώμενος ποιητής Στάυρος Ζαφειρίου, ο Διδάκτωρ Γαλλικής Λογοτεχνίας και Πολιτισμού, Πρόεδρος Ακαδημαϊκού Φοίνικα Γαλλίας στην Ελλάδα, Directeur des examens et des certifications (GC) Institut français de Grèce, Χριστοδούλου Νικόλας, ο Ιστορικός – Δημοσιογράφος Ανδρέας Σταματόπουλος και η Καθηγήτρια Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Σχολής Οικονομικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, Δριτσάκη Χάϊδω.

.

Πηγη

Από MacedoniaNET