Μοιράσου το Άρθρο

Ντροπή για έναν νόμο που ποινικοποιεί έναν αστυνομικό που προστατεύει την ασφάλεια της κοινότητας από εγκληματίες.


Αντί να ανταμείψουν αυτούς τους επτά αστυνομικούς που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν την κοινωνία, φυλακίζονται και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία. Μια περίπτωση που δεν έχουμε δει σε άλλη χώρα, μόνο στην Ελλάδα.


Τους κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση είναι εντελώς παράλογο. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο φόνος προμελέτης δεν είναι σε αυτό το είδος υποθέσεων.


Αυτό που έγινε στις 23.10.2021 στο Πέραμα, στον Πειραιά, ότι οι αστυνομικοί βρίσκονταν σε άμυνα και υπήρχε άμεσος κίνδυνος για τη ζωή τους. Οι δράτες μετατρέψαν το αυτοκίνητο σε φονικό όπλο όπου έβαλε όπισθεν και κινήθηκε εναντίον των μηχανών των ΔΙΑΣ, παρασύροντας μηχανές και τραυματίζοντας 7 αστυνομικούς!


Πρέπει λοιπόν να προστατεύσουν τη ζωή τους και τη ζωή των πολιτών.

Το έγκλημα Δεν θα καταπολεμηθεί στην Ελλάδα εάν η αστυνομία κατασταλεί, και δυστυχώς αυτό στοχεύουν οι προδότες όπου η ανοχή στο έγκλημα και η υποστήριξη των εγκληματιών έχει γίνει επίσημη και νόμιμη πολιτική στην Ελλάδα. Τότε η Αστυνομία θα φοβάται να κάνει την δουλειά της.


Η δικαιοσύνη έχει γίνει μια λέξη που έχει χάσει το νόημά της για κάθε αθώο άνθρωπο.
Για αυτό οι εγκληματίες έχουν τώρα φωνή που ζητά ”δικαιοσύνη” φυλακίζοντας τους αθώους και αφήνοντας τον εγκληματία ελεύθερο.

Δημόσια οι γύφτοι απειλούν ότι θα σκοτώσουν οι Αστυνομικοί και οι αρχές δεν υποβάλλουν καταγγελία εναντίον τους.

Για αυτό βλέπουμε Σοβαρά επεισόδια από τους γύφτους και άλλα που θέλουν να είναι η Ελλάδα μας Ένα άντρο του εγκλήματος σε κάθε είδους.

Πρέπει να λέμε ΟΧΙ σε κάθε προδότη που άλλαξε τους νόμους που προστατεύουν την Ελλάδα και τον λαό της σε νόμους που προστατεύουν τη διαφθορά και το έγκλημα και έβαλε τους νόμους να περιέχει νομικά κενά ώστε ο εγκληματίας να γλιτώσει την τιμωρία.


Λέμε ΟΧΙ όλοι μαζί και Έτσι θα αποκατασταθούν τα δικαιώματα του πολίτη και να αποκατασταθεί η ασφάλεια σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Της Jandark Petros (Ιωάννα Πέτρος )

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *