Γιατροί Αναστολή
Μοιράσου το Άρθρο

Ελληνικό σύστημα υγείας «έμπαζε» όλα τα χρόνια αυτό είναι γεγονός που το γνωρίζουμε όλοι. Από την 1η Σεπτεμβρίου και με την υποχρεωτική αποχώρηση των υγειονομικών υπαλλήλων που δεν συμφωνούν να κάνουν μία ιατρική πράξη τον εαυτό τους, το σαθρό οικοδόμημα της Δημόσιας Υγείας φαίνεται ότι οδηγείται στην τελική κατάρρευση. Μοιάζει με την μεγαλύτερη “εθελούσια” έξοδο άνευ αποζημίωσης!

Τελικά μήπως η κυβέρνηση «τρίβει» τα χέρια της, αρπάζοντας μια ευκαιρία να «διαλύσει» τη δημόσια υγεία, και παράλληλα να ενοχοποιήσει τους υγειονομικούς υπαλλήλους; Τους υγειονομικούς υπαλλήλους της δημόσιας υγείας που θυμίζουμε μέχρι πριν κάτι μήνες σύσσωμοι όλοι οι υπουργοί και οι βουλευτές εκθείαζαν για το έργο που έχουν προσφέρει.

Ναι ήταν αυτοί, οι ίδιοι, που όλοι έλεγαν πόσο περήφανοι νιώθουν για αυτούς τους ανθρώπους που έχουν βάλει πλάτη για να γίνουμε εμείς καλά. Ναι είναι οι ίδιοι που τα τελευταία χρόνια παλεύουν με ελλιπές ιατρικό υλικό, με λιγότερες κλίνες, με λιγότερα χρήματα αλλά με περίσσεια θέληση! Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που όσοι αποφάσισαν να προβούν στην Ιατρική πράξη τους κατηγορούν πλέον ως ανεύθυνους, αλλά με το που μπουν στο νοσοκομείο θα ψάχνουν να τους βρούνε, να τους παρακαλέσουν να τους κάνουν καλά…

Μήπως τελικά οδηγούμαστε σε μία έμμεση ιδιωτικοποίηση της υγείας;

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *