Μοιράσου το Άρθρο

Η Γνωστή εταιρεία στρωμάτων Mediastrom αναγκάστηκε να απαντήση σε αρκετούς χρήστες καθώς η καμπάνια της με θέμα «Αποτύπωμα Αγάπης» δέχτηκε αρκετά επικριτικά σχόλια.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

168
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ο λόγος για το project της Media Strom με τίτλο #apotypomaagapis, που παρουσιασε τις φωτογραφίες στο Athens Designers Xclusive Week συνοδευόμενες από quotes των σχεδιαστών μόδας. Όλα ήταν γύρω από την κεντρική ιδέα του κάθε concept: ισότητα, ομαδικότητα, διαφορετικότητα, ως αποτύπωμα αγάπης.

Η φωτογραφία που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων ήταν η παρακάτω:

Photo credits: Θοδωρής Θεοδωρίδης

Η Μedia Storm με το #apotypomaagapis συνέβαλε στο έργο της ανθρωπιστικής οργάνωσης PRAKSIS με την δωρεά 50 στρωμάτων για το πρόγραμμα «Εστία 2021».

.

Media Strom: Η απάντηση της εταιρείας στα σχόλια

«Απέναντι στο μίσος, στον ρατσισμό και στην λεκτική βία εμείς απαντάμε με ανιδιοτελή αγάπη.

H Media Strom στέκεται περήφανη απέναντι στο μίσος και τον ρατσισμό, μαζί με τους ανθρώπους που ξέρουν πως η αγάπη τα νικάει όλα!

Η ιδέα για το project #apotypomaagapis της Media Strom είναι βασισμένη στις αρχές της ισότητας, της ομαδικότητας, της κοινωνικής προσφοράς, της συμπερίληψης, της αλληλεγγύης και της υπέρβασης μέσω της Τέχνης, σε συνεργασία με φορείς και άτομα που μοιράζονται τον ίδιο στόχο. Η φωτογραφία που αποτελεί προϊόν επαγγελματικής φωτογράφισης μοντέλων, έχει δημιουργηθεί στο πλαίσιο αυτό και βλέπουμε μόνο μία ευτυχισμένη οικογένεια που απολαμβάνει να περνάει χρόνο μαζί. Που αγαπάει χωρίς φραγμούς.

Μας λυπεί που κάποιοι, βλέπουν οτιδήποτε άλλο πέρα από τη μόνη αλήθεια. Εμείς στεκόμαστε μαζί με αυτούς που βλέπουν την πραγματική δύναμη αυτής της φωτογραφίας, την αγάπη!»

Από MacedoniaNET