Μοιράσου το Άρθρο

Απάντηση έδωσε στην Βουλή η Υφυπουργός Παιδείας Ζεττα Μάκρη για το γεγονός του δωδεκάχρονου μαθητή του Μουσικού Σχολείου Ιλίου. Οταν ο καθηγητής του τον αποκάλεσε «τρανς μαθήτρια» καθότι είχε πάει στο σχολείο με φούστα.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Υφυπουργός Παιδείας απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στον βουλευτή του μερα25 Κρίτωνα Αρσένη, που έφερε το γεγονός στη Βουλή είπε σχετικά:

.

«Ο αυτοπροσδιορισμός είναι σεβαστός. Δεν είναι απλώς ανεκτός. Είναι απαραίτητος, και στην κατεύθυνση αυτή κινούμαστε όλοι. Ο αυτοπροσδιορισμός επιτρέπει στον αυτοπροσδιοριζόμενο να επιλέξει τους ενδυματολογικούς κανόνες με βάση τους οποίους θα κινηθεί και επιβάλλει σε εμάς αυτό να το σεβαστούμε».

.

Αφ’ ης στιγμής αυτοπροσδιοριστεί ο μαθητής, εν συνεχεία θα πρέπει και στοιχειώδεις ενδυματολογικούς κανόνες να τους τηρήσει. Δεν είμαστε στην εποχή που τα παιδιά πρέπει να τηρούν κανόνες. Είμαστε στην εποχή που τα παιδιά δεν πρέπει να παραβιάζουν κανόνες.

.

Οι ελάχιστοι, οι στοιχειώδεις -ούτε παρωχημένοι ούτε υπερβολικοί- ενδυματολογικοί κανόνες, που δεν αναιρούν τον αυτοπροσδιορισμό, και αυτοί οφείλουν να γίνονται σεβαστοί».

.


Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 Βόλος ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Εμπρησμός Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης Τέμπη Τέμπη 2023 Τουρκία

.

Από MacedoniaNET