Μακρή: «Δεν είμαστε στην εποχή που τα παιδιά πρέπει να τηρούν κανόνες»

Απάντηση έδωσε στην Βουλή η Υφυπουργός Παιδείας Ζεττα Μάκρη για το γεγονός του δωδεκάχρονου μαθητή του Μουσικού Σχολείου Ιλίου. Οταν ο καθηγητής του τον αποκάλεσε «τρανς μαθήτρια» καθότι είχε πάει στο σχολείο με φούστα.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Υφυπουργός Παιδείας απευθυνόμενη κατά κύριο λόγο στον βουλευτή του μερα25 Κρίτωνα Αρσένη, που έφερε το γεγονός στη Βουλή είπε σχετικά:

.

«Ο αυτοπροσδιορισμός είναι σεβαστός. Δεν είναι απλώς ανεκτός. Είναι απαραίτητος, και στην κατεύθυνση αυτή κινούμαστε όλοι. Ο αυτοπροσδιορισμός επιτρέπει στον αυτοπροσδιοριζόμενο να επιλέξει τους ενδυματολογικούς κανόνες με βάση τους οποίους θα κινηθεί και επιβάλλει σε εμάς αυτό να το σεβαστούμε».

.

Αφ’ ης στιγμής αυτοπροσδιοριστεί ο μαθητής, εν συνεχεία θα πρέπει και στοιχειώδεις ενδυματολογικούς κανόνες να τους τηρήσει. Δεν είμαστε στην εποχή που τα παιδιά πρέπει να τηρούν κανόνες. Είμαστε στην εποχή που τα παιδιά δεν πρέπει να παραβιάζουν κανόνες.

.

Οι ελάχιστοι, οι στοιχειώδεις -ούτε παρωχημένοι ούτε υπερβολικοί- ενδυματολογικοί κανόνες, που δεν αναιρούν τον αυτοπροσδιορισμό, και αυτοί οφείλουν να γίνονται σεβαστοί».

.


Covid-19 Rapid Test ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αυστραλία Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Δημήτρης Λιάτσος Ελλάδα Εμανουέλ Μακρόν Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Επιδόματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Ηλεκτρική Ενέργεια Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Κίνα Καναδάς Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Ματίνα παγώνη Μελβούτ Τσαβούσογλου ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία ΠΑΟΚ Πάτρα Ποδόσφαιρο Ρωσία Ρωσια Στέφανος Τσιτσιπάς Ταγίπ Ερντογάν Τουρκία Υγειονομικοί ελλαδα πέραμα

.

Κοινοποίηση

Σχετικά άρθρα