Μοιράσου το Άρθρο

Βγηκε το ΦΕΚ , για την απόφαση για τις διασταυρώσεις των προστίμων όσον αφορά τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

.

Κάντε Subscribe

στο κανάλι μας στο YouTube

.

Μεθαύριο Τετάρτη 16 € αρείου έχει προγραμματιστεί η επόμενη διασταύρωση ώστε να διαπιστώσουν οι αρχές πόσοι από τους πολίτες άνω των 60 ετών παραμένουν ανεμβολίαστοι.

.

Η διαδικασία διασταυρώσουν περιγράφεται σε σχετική ΚΥΑ που πήρε ΦΕΚ έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν τα στοιχεία από τη βάση δεδομένων της ΗΔΙΚΑ και να τακτοποιηθούν με τα ΑΦΜ των υπόχρεων.

.

Όπως πάντα σε κάθε νόμου που υπάρχει στην Ελλάδα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις ας τις δούμε αναλυτικά :

.

  • Οσες κατηγορίες εργαζομένων υποχρεούνται σε εμβολιασμό σύμφωνα με το άρθρο 206 του ν. 4820/2021 (Α’ 130) και το τελευταίο εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου 24 του ν. 4865/2021 (υγειονομικοί κ.λ.π.)
  • Οι πολίτες ηλικίας από 96 ετών και άνω
  • Τα φυσικά πρόσωπα που δεν διαθέτουν ΑΦΜ
  • Τα φυσικά πρόσωπα που εργάζονται ως υπάλληλοι του Υπουργείου Εξωτερικών ή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κατ’ εντολήν στο εξωτερικό, που διαβιβάζονται στη ΓΓΠΣΔΔ από τις αντίστοιχες αρμόδιες υπηρεσίας

.

Το πρόστιμο θα αναρτάται στην προσωπική πληροφόρηση του εκάστοτε υποχρέου μέσω του λογαριασμού του στο TxisNet. Προκαταβολή τι θα απαντήσει μέχρι τις 15 του εκάστοτε μήνα και αν δεν καταβληθεί θα υπάρξουν τόκοι εκπρόθεσμης καταβολής.

.


Covid-19 ΑΕΚ Αθήνα Αλέξης Τσίπρας Αστυνομία Αφροδίτη Λατινοπούλου Βιασμός Βλαντιμίρ Πούτιν Βολοντίμιρ Ζελένσκι Βουλευτικές Εκλογές 2023 Βόλος ΔΙΑΣ Δημήτρης Γιαννακόπουλος Ελλάδα Ελληνική Αστυνομία Εμπρησμός Επίθεση στην Ουκρανία Επιδοματα Ευρωπαϊκή Ένωση ΗΠΑ Θάνος πλεύρης Θεσσαλονίκη Θεόδωρος Βασιλακόπουλος Ιταλία Κίνα Κιβωτός του κόσμου Κιναλ Κυριάκος Μητσοτάκης Μάκης Τριανταφυλλόπουλος Μίλτος Τεντόγλου Ματίνα παγώνη ΝΑΤΟ Νίκος Ευαγγελάτος Νόβακ Τζόκοβιτς Ουκρανία Πάτρα Ποδόσφαιρο Ρομά Ρωσία Ρωσια ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης Τέμπη Τέμπη 2023 Τουρκία

.

Από MacedoniaNET