Μοιράσου το Άρθρο

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού, μίλησε με σκληρά αλλά ειλικρινή λόγια για το τι ακριβώς έχει συμβεί και την συγκάλυψη των πράξεών τους που προσπαθούν να κάνουν δώδεκα κατηγορούμενοι.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας ανέφερε ότι υπήρξε ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο από την πλευρά των δραστών το βράδυ της 1ης Φλεβάρη του 2022, για την επίθεση προς τους οπαδούς του Άρη.

.

.

.

.

«Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην ανθρωποκτονία του Άλκη και στις άλλες δυο απόπειρες, δεν ήταν όπλα που χρησιμοποιήθηκαν συγκυριακά»

.

«Αυτή η επιχείρηση ήταν τόσο καλά οργανωμένη, ώστε κανείς να μην μπορεί να σταματήσει από τον δρόμο και να τους δει. Κάτι που αποδεικνύει ότι αυτή η επιχείρηση ήταν τόσο καλά οργανωμένη, ώστε κάποιοι που ήταν εκεί γύρω, ενημέρωσαν, αφού παρακολούθησαν επί αρκετή ώρα τα παιδιά αυτά (σ.σ. τα θύματα) να είναι μόνα τους»

.

«Τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην ανθρωποκτονία του Άλκη και στις άλλες δυο απόπειρες, δεν ήταν όπλα που χρησιμοποιήθηκαν συγκυριακά. Αυτά τα έπαιρναν για να κάνουν τις διάφορες επιχειρήσεις και έχουν κάνει και άλλες πριν, οι οποίες δεν είχαν αυτό το αποτέλεσμα. Όταν λοιπόν υπάρχει αυτή η ένωση προσώπων και υπάρχει και εξοπλισμός για να χρησιμοποιείται σε αυτές τις επιχειρήσεις, τότε είναι η έννοια της εγκληματικής οργανώσεως».

.

.

Σχετικά με τις ερωτήσεις προς τον φίλο και μαρτυρά του Άλκη Άγγελο Βογιατζόγλου, για το συμβάν ανέφερε:

.

 «Αυτοί που θα ήθελαν να αμφισβητήσουν την προσωπικότητα του Άλκη δεν έχουν καταφέρει να αρθρώσουν ούτε μια λέξη. Μόνο και μόνο από τις ερωτήσεις των συναδέλφων της υπερασπίσεως αντιλαμβάνεται κανείς την αμηχανία και την παντελή έλλειψη επιχειρημάτων».

.

Από MacedoniaNET