Μοιράσου το Άρθρο

Ολα τα στοιχεία που αναλύονται από το εγκληματολογικο τμημα της Ελληνικής Αστυνομίας δένουν την υπόθεση και δείχνουν αμεσα τον ένοχο.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

338
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η ΕΛ.ΑΣ εχει βαλει ολα τα στοιχεία κατω μαζι με τις καθημερινές νεες πληροφορίες που έρχονται στο φως ωστε να δέσουν τους ενόχους καθως και τυχών άτομα υπεράνω υποψίας που σχετίζονται με την σκιώδη υπόθεση.

«Έκανα κάτι φρικτό και πρέπει να φύγω από την Ελλάδα»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, η αστυνομία είχε ελέγξει τελευταίες επικοινωνίες του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανου βγάζοντας λαβράκι. Ολα τα μηνύματα και οι επικοινωνίες είχαν γίνει μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Ιουνίου έως και τις 04:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 19 Ιουνίου με χαρακτηριστική αυτη την πρόταση.

Ο ίδιος το πρωί της Τρίτης, 13 Ιουνίου, έχει καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα ανταλλακτήριο και να κάνει ανάληψη χρημάτων.

Οι πληροφορίες λένε ότι ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει και έλαβε αρνητική απάντηση. Αμέσως μετα πήγε σε ταξιδιωτικό γραφείο της περιοχης και έβγαλε εισιτήριο για Ιταλία.

Αξιοσημείωτο είναι ότι ενώ έβγαλε εισιτήρια και είχε συγκάτοικο δεν ενημέρωσε κανέναν ότι φεύγεις εσπευσμένα από την Ελλάδα.

Από MacedoniaNET