Μοιράσου το Άρθρο

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μίλησε για τον Ηλία Κασιδιάρη για το κόμμα Σπαρτιάτες αλλα και τον αρχηγό του Βασίλη Στίγκα, δίνοντας την δικια της οπτική των πραγμάτων.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

385
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Η κ. Κανέλλη μιλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «αταιριαστοί» και αναμεσα σε αλλα εδωσε την δικιά της άποψη πανω στο σαρωτικό ποσοστο των Σπαρτιατών, τον Αρχηγό τους καθώς έκανε επιπλέον αναφορές στον Ηλία Κασιδιάρη και στο γνωστό περιστατικό του παρελθόντος.

«Άνθρωπος ο οποίος εκμεταλλεύεται το σύστημα είναι αυτή τη στιγμή σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, ο άνθρωπος που κρυβόταν στον καμπινέ και κλειδωνόταν μέσα για να μην πάει αυτόφωρο που μου το παίζει αντισυστημικός τώρα και πατριώτης, σε αυτόν θα εμπιστευτεί την πατρίδα κάποιος, που κλείνεται στον καμπινέ για να μην πιαστεί στο αυτόφωρο. αυτός ο άνθρωπος έχει το προνόμιο μέσα στις φυλακές να κάνει την μια μέρα, τρεις. Ξέρετε πόσοι φυλακισμένοι διεκδικούν αυτό το προνόμιο; Μειώνει την ποινή του μέσα από το σύστημα. Τον άφησαν να κάνει εκπομπές μέσα από το σύστημα».

Από MacedoniaNET