Μοιράσου το Άρθρο

Σε παιδοψυχιατρική κλινική, κατέληξε εντεκάχρονο κορίτσι ύστερα από το σοκ που υπέστη όταν όπως καταγγέλλει η μητέρα της, τη βίασε ένας 30 χρόνος Ιρακινός.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνίας της Κατερίνης ύστερα άπειρο μια νέα καταγγελία για βιασμό ανήλικης μαθήτριας 11,5 ετών από την μητέρα της.

.

Το γεγονός έφερε στον αέρα η Ελίνα Διαμαντοπούλου στην εκπομπή «Check in στα Γεγονότα» με τη Βάσω Λυκουρίνου. Η ιστορία ξεκίνησε οταν το 11χρονο κορίτσι έπαιζε με μία φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης.

.

Εκεί ένας 30χρονος Ιρακινός προσέγγισε τα δύο παιδιά και απ ότι φαίνεται έπεισε το ένα να τον ακολουθήσει. Η ανήλικη πείστηκε από τα λόγια του φερόμενου ως δράστη και τον ακολούθησε. Ο 30χρονος την οδήγησε σε ένα διαμέρισμα σε σχετικά κοντινή απόσταση από την πλατεία όπου και τελικά την βίασε.

.

Ο 30χρονος «με πείραξε».

.

Αυτό ακριβώς είπε η 11χρονη ανήλικη στους αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου. Ακολουθεί ιατροδικαστική εξέταση και επιβεβαιώνεται ότι το παιδί έχει βιαστεί. Η 11χρονη νοσηλεύτηκε στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

.

Δειτε το ρεπορτάζ:

.

.

.

.

Από MacedoniaNET