Μοιράσου το Άρθρο

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και επικρατέστερος μέχρι στιγμής δεν είναι βουλευτής άρα δεν μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

387
Τι Θέση θα έπαιρνε ένας Πατριωτικός σχηματισμός με ηγέτες Μαρινάκη & Γιαννακόπουλο;

Ο όπως είναι γνωστό ο Στέφανος Κασσελάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου επομένως δεν μπορεί να έρθει σε αντιπαράθεση με τον έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα φλέγοντα ζητήματα εκπροσωπώντας το κόμμα του .

Ο το ίδιο ακριβώς σκηνικό επαναλαμβάνεται καθώς είχε συμβεί και με το Νίκο Ανδρουλάκη όταν είχε βγει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – κινήμα αλλαγής.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κανονικά αν η τωρινή κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία θα μπορέσει να είναι βουλευτής του κοινοβουλίου το καλοκαίρι του 2027 , Άρα τι γίνεται μέχρι τότε; Και όμως υπάρχει σενάριο που τον καθιστά αυτόματα βουλευτή του κοινοβουλίου.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζουμε ο Στέφανος Κασσελάκης στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Αλέξης Τσίπρας του είχε δώσει την ένατη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τρεις βουλευτές. Οπότε εάν εκλεγεί πρόεδρος θα πρέπει ένας από τους τρεις να παραιτηθεί και όλοι υπόλοιποι μέχρι και την ένατη θέση να αρνηθούν να πάρουν την εκλέξιμη θέση. Η Πόπη Τσαπανίδου, ο Μιχάλης Καλογήρου, η Τζένη Λειβαδάρου, π Αθανάσιος Τσακρής και η Ζωρζέττα Λάλη, θα πρέπει να κάνουν στην … «άκρη» ωστε ν φτάσουμε στην ένατη θέση και ο Στέφανος Κασσελάκης να «εκλεγεί» βουλευτής!

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *