Μοιράσου το Άρθρο

Η κ Ελενα Άκριτα μίλησε για τον β΄γύρο των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το βουλευτικό της αξίωμα προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος στον κ. Κασσελάκη εάν αυτός εκλεγεί πρόεδρος της παράταξης.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

788
Ισραήλ / Παλαιστίνη: Ποια πρεπει να ειναι η θεση της Ελλάδας

Η ιδια δήλωσε ξεκάθαρα ότι στηρίζει την επιλογή Κασσελάκη για την αρχηγεία του ΣΥΡΙΖΑ αλλα δεν πρόκειται να παραιτηθεί από το αξίωμα της ώστε να ανοίξει ο δρόμος στον να μπει στο κοινοβούλιο ο Στέφανος Κασσελάκης.

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 έκανε σαφές πως επιθυμεί να εξαντλήσει τη βουλευτική της θητεία ωστε να ολοκληρώσει το έργο που της ανέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

απέναντι στον ελληνικό λαό και ως αποτέλεσμα δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

«Όπως ο Όθωνας έτσι και εγώ, είμαστε επιλογές προσωπικές του Αλέξη Τσιπρα. Όταν πέρυσι τον Μάιο μου ζήτησε ο πρόεδρος να έρθω εδώ, ήταν πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία που κάναμε. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι ο τομέας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, γυναίκες, ΑμεΑ, σχολικός εκφοβισμός, ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Η πρόθεση ήταν ο τομέας αυτός να αναβαθμιστεί σε υπουργείο το οποίο και θα αναλάβω. Κατηγορηματικά λοιπόν σας λέω ότι για αυτόν τον λόγο μπήκα, και καταλαβαίνω απόλυτα και τον Όθωνα και τη στάση του. Και βεβαίως θα εξαντλήσω τη θητεία μου, γιατί ούτε ο μισθός με ενδιαφέρει εμένα, για λόγους που νομίζω είναι γνωστοί, ούτε τίποτε άλλο. Θέλω όμως να δουλέψω εκεί όπου νομίζω τα πράγματα δυστυχώς είναι κανιβαλικά μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Άρα σαφώς και όχι» 

Από MacedoniaNET