Μοιράσου το Άρθρο

Σε κατάσταση σοκ στην Αμερική ύστερα από την εισβολή διεμφυλικό ατόμου με όπλο που γάζωσε και σκότωσε έξι άτομα μέσα σε σχολική μονάδα.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Συνολικα τρεις μαθητές και τρεις ενήλικοι σκοτώθηκαν τη Δευτέρα (27/3) σε ιδιωτικό σχολείο στις ΗΠΑ στην περιοχή του Τενεσί οταν διεμφυλικό ατομο εισεβαλε με οπλο στην σχολικη μονάδα.

.

.

Το συμβαν εγινε στις 10:13 τοπικη ωρα, στο Covenant School του Νάσβιλ. Με το που ακούστηκαν πυροβολισμοί στο σχολείο ειδοποιήθηκε απευθείας και έφτασε η αστυνομία στο χώρο όπου και εξολόθρευσε τον δράστη.

.

.

Ο δράστης, Οντρεϊ Χέιλ είχε γεννηθεί γυναίκα και βρισκόταν σε διαδικασία φυλομετάβασης. Ως παιδί ειχε φοιτήσει στο συγκεκριμένο σχολείο.

.

.

«Απαντάμε σε έναν ενεργό επιτιθέμενο δράστη στο 33 Burton Hills Blvd Covenant School. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε πολλούς ασθενείς. Οι γονείς που έρχονται στο σχολείο θα πρέπει να πάνε στο 20 Burton Hills αυτή τη στιγμή»,

Πυροσβεστική Νάσβιλ

.

.

«Μία υπόθεση ενόπλου έλαβε χώρα στο Covenant School, Covenant Presbyterian Church, στο Burton Hills Dr. Η δράστις εξουδετερώθηκε από την MNPD και είναι νεκρή.»

Αστυνομία Νάσβιλ

.

Από MacedoniaNET