Μοιράσου το Άρθρο

Πολύ συγκινητικές σκηνές εξελίχθηκαν στον μαραθώνιο της Βαρκελώνης καθώς ο Άλεξ ρόκα με 76% εγκεφαλική αναπηρία, τερμάτισε και συγκλόνισε το πλήθος με την δύναμη της ψυχής του.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ο 32χρονος Καταλανός, σε ηλικία έξι μηνών προσβλήθηκε από ερπητική ιογενή εγκεφαλίτιδα πάθηση, που προκαλεί εξασθενημένη κίνηση και υπερβολικά αντανακλαστικά, μειώνοντας το εύρος κίνησης σε διάφορες αρθρώσεις λόγο μυϊκής ακαμψίας.

.

Ο ίδιος για να επιτύχει αυτό το δύσκολο στόχο είχε ξεκινήσει σταδιακά τρέχοντες πρωτύτερα εφτά Ημιμαραθώνιους! Φέτος ειχε λάβει μέρος στον Ημιμαραθώνιο Granollers, τερματίζοντας σε 2:45:16. Ενω το Φεβρουάριο 2019,στον Ημιμαραθώνιο της Βαρκελώνης έκανε προσωπικό χρόνο με 2:38:28.

.

Επικοινώνησε μαζί μας στο e-mail : flatmate.gr@gmail.com

.

Τελικά εκπλήρωσε το όνειρο του συμμετέχοντας και τερματίζοντας στον μαραθώνιο της Βαρκελώνης με χρόνο 5:50:51, κάνοντας τον κόσμο να παραληρεί, να χειροκροτεί και να συμμετέχει μαζί του στους πανηγυρισμούς!

.

.

«Το όριο εξαρτάται από εσάς και αν θέλετε να πετύχετε έναν στόχο, όποιες δυσκολίες κι αν έχετε, με διάθεση, θέληση, επιμονή και ανθεκτικότητα, μπορείτε να πετύχετε ό,τι θέλετε. Και αν δεν το πετύχεις, θα έχεις δώσει τα πάντα και πρέπει να νιώθεις ικανοποιημένος»

Αλεξ Ρόκα στην «El Mundo» 

.

.

.

Από MacedoniaNET