Μοιράσου το Άρθρο

Κατά μέτωπο επίθεση από τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρη Γιαννακόπουλο κατά της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη για τα αντιγριπικά εμβόλια.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

258
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανάρτησε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που αναφερει ότι η Ειρήνη Αγαπηδάκη «έχει πληρωθεί» και πως τη διατριβή της την έδωσαν οι «άλλες εταιρείες», «δείχνοντας» τη Novartis.

Αφορμή για την διαδυκτιακή επίθεση ήταν η απόφαση της αναπληρώτριας από φέτος, να συνταγογραφούνται τα αντιγριπικά εμβόλια, Δημιουργώντας ένα επιπλέον κόστος στον κάθε πολίτη για την τσέπη του. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο ενλόγω βίντεο το συγκεκριμένο κόστος που καλείται να πληρώσει ο κάθε πολίτης δεν βοηθάει καθόλου το δημόσιο φορέα αντιθέτως επιβαρύνονται οι πολίτες χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

@macedonianet www.macedonianet.gr #macedonianet #dpg7000 #giannakopoulos #agapidaki #embolia #εμβόλια ♬ πρωτότυπος ήχος – Macedonianet.gr


Την απόφαση αυτή άλλαξε με ανακοίνωση του το Υπουργείου Υγείας χθες και αναφέρει ότι τα αντιγριπικά εμβόλια θα χορηγούνται δωρεάν σε όλους τους πολίτες χωρίς συνταγογράφηση από τις αρχές Νοεμβρίου.

Ωστόσο με συνταγή γιατρού θα χορηγούνται, τα δύο νέα ακριβά αντιγριπικά εμβόλια που εντάχθηκαν φέτος για πρώτη φορά στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και τα οποία προορίζονται αποκλειστικά για τους άνω των 65 ετών.

Στο διαδίκτυο ύστερα από την ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου το βίντεο δέχτηκε πάρα πολλά θετικά σχόλια.

Από MacedoniaNET