Μοιράσου το Άρθρο

Οι δικαστικές αρχές του Βελγίου πριν από λίγο κατέθεσαν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αίτημα άρσης της βουλευτικής ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη ύστερα από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση.

Ενημερώσου Αμεσα Gnews – MacedoniaNet

265
Γλυπτά Του Παρθενώνα Οφείλει η Κυβέρνηση να τα φέρει πίσω;

Σαν αποτέλεσμα ο Σύριζα τον διέγραψε από τον ομάδα των ευρωβουλευτών του, γιατί όπως αναφερει: «δεδομένης της ανάγκης να διαλευκανθεί πλήρως η σχετική υπόθεση»

.

Ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρει στην προσωπική του σελίδα ότι :

.

Δυστυχώς ζούμε σε δύσκολες και επικίνδυνες εποχές. Προς μεγάλη μου έκπληξη πληροφορούμαι ότι υποβλήθηκε σε βάρος μου, καταφανώς ψευδής και συκοφαντική καταγγελία, για περιστατικό που δήθεν συνέβη πριν τρία χρόνια. Απέναντι σε αυτήν την ψευδή και προσβλητική επίθεση, που πραγματοποιείται – μάλλον όχι τυχαία – λίγες ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές, προτίθεμαι να δώσω τη μάχη μου στη δικαιοσύνη, για την αλήθεια και την αποκατάσταση του ονόματός μου, αιτούμενος ο ίδιος την άρση της ευρωβουλευτικής μου ασυλίας.

Στο πλαίσιο αυτό και επειδή δεν θέλω επ’ ουδενί να επηρεάσω τον αγώνα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε όλα τα επίπεδα, με ένα καθαρά προσωπικό ζήτημα, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των οργάνων του κόμματος και υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του κόμματος καθώς και από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Με εκτίμηση
Αλέξης Γεωργούλης

.

Πηγή

.

Από MacedoniaNET