Μοιράσου το Άρθρο

Με μία θετική είδηση ξεκινάει το 2023 αφού η τιμή του φυσικού αερίου είναι στο χαμηλότερο επίπεδο από την έναρξη του πολέμου μεταξύ της Ουκρανίας με τη Ρωσία .


2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNetΗ Ευρώπη θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή καθώς η τιμή του φυσικού αερίου έχει πέσει σχεδόν πέντε φορές συγκριτικά με τιμη του Αυγούστου που ειχε φτάσει ως της 343MWh. Δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα στους Ευρωπαίους καταναλωτές.

.

«Είναι καλή είδηση για τις ευρωπαϊκές χώρες και για τις οικονομίες της περιοχής»

.

Όπως αναμεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων, το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων εβγαλε Αυτή την ανακοίνωση ύστερα από την μεγάλη πτώση της τιμής. Η πτωτική τάση αυτή οφείλεται «στα σημαντικά αποθέματα φυσικού αερίου που έχουν συγκροτηθεί και στην σχετικά χαμηλή ζήτηση, λόγων των ευνοϊκών μετεωρολογικών συνθηκών», οπως αναφερει ο Σεμπάστιαν Πάρις Χόρβιτς της La Banque Postale Asset Management.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

.

Με την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έχει αυξήσει έντονα τις τιμές του φυσικού αερίου ύστερα από την εισβολή 24 Φεβρουαρίου 2022 οι καταναλωτές είχαν ζοριστεί πάρα πολύ μιας και η αγωγή που συνδέουν την Ρωσία με την Ευρώπη θεωρούνται ότι υπολειτουργούν και είναι σαν κλειστοί.

.

.

Το TTF στην ολλανδική αγορά μειώθηκε κατά 4,67% στα 72,75 ευρώ ανά μεγαβατώρα (MWh) για τις παραδόσεις Φεβρουαρίου στις 09.35 ώρα Ελλάδος, στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 21 Φεβρουαρίου. Το Title Transfer Facility (TTF) είναι μια τοποθεσία τιμολόγησης εντός της Ολλανδίας. Η TTF έχει γίνει η τοποθεσία τιμολόγησης στην Ευρώπη, πολλές φορές χρησιμεύει ως δείκτης τιμολόγησης για τη συνολική ευρωπαϊκή αγορά εισαγωγής LNG.

Από MacedoniaNET