Μοιράσου το Άρθρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε από τους υγειονομικούς σήμερα το πρωί στο Σύνταγμα. Το MacedoniaNET ήταν εκεί μετέδωσε ζωντανά τη συγκέντρωση και μιλήσαμε με τους υγειονομικούς οι οποίοι θέλουν να επιστρέψουν κανονικά στη δουλειά τους.

Με κύριο σύνθημα τους «Πάρτε πίσω τις Αναστολές, καλύψαμε κενά σας άπειρες φορές» θέλησαν να δείξουν τον αγώνα που έκαναν τόσο καιρό. Ποιος μπορεί πραγματικά να ξεχάσει τον ενάμιση χρόνο μέχρι δηλαδή και το καλοκαίρι του 2021 τη πλάτη είχανε βάλει για όλους μας. Οι υγειονομικοί είναι οι πρώτοι άνθρωποι που συναντάει κάποιος που νοσηλεύεται. Είναι αυτοί που βρίσκονται δίπλα σου για να σε στηρίξουν καθόλη τη διάρκεια της νοσηλείας σου.

Είναι οι σύγχρονοι Ήρωες

Στην Ελληνική πραγματικότητα είναι ο κινητήριος μοχλός των υγειονομικών μονάδων δεν περισσεύει κάνεις δεν υπάρχει περιθώριο για λιγότερους.

Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και έφτασε μέχρι την πλατεία Συντάγματος όπου συγκεντρώθηκαν ειρηνικά και φώναξαν συνθήματα κατά των αναστολών. Οι υγειονομικοί κάλεσαν όλους τους πολίτες στη μη χρήση του Green Pass και Κάθε είδους υποχρεωτικότητας.

Το MacedoniaNET κάλυψε live την συγκέντρωση:

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *