Μοιράσου το Άρθρο

Σε άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» κατέθεσε την πρόταση του ο πρώην υπουργός και τομεάρχης παιδείας του ΣυΡιζΑ.

«Σε εύλογο χρονικό διάστημα (π.χ. ένα μήνα μετά την παρέλευση 6μήνου από τον πλήρη αρχικό εμβολιασμό) θα πρέπει προφανώς να παύει η ισχύς των πιστοποιητικών ελεύθερης πρόσβασης σε εργασία, πολιτιστικές δραστηριότητες, εστίαση, μεταφορές»

Η πρόταση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός του ΣυΡιζΑ Νίκος Φίλης

Όπως αναφέρει στο ενλόγω άρθρο η αριστερά έχει καθήκον να διαμορφώσει ένα πνεύμα συλλογικής και κοινωνικής ευθύνης με σκοπό να τονώσει το ενδιαφέρον του κόσμου υπέρ του εμβολιασμού.

Ο πρώην υπουργός ρίχνει την ευθύνη στην κυβέρνηση για την αδυναμία να εμβολιαστούν οι πολίτες κάνοντας λόγο ότι έχει ατονήσει το ενδιαφέρον τους με την πολιτική που ακολουθεί. Τονίζει ότι αντί για 950.000 πολίτες που είχαν εμβολιαστεί μέχρι τις 30 Απριλίου οι οποίοι θα έπρεπε να λάβουν την αναμνηστική τρίτη δόση, μόλις 350.000 πήγαν τελικά.

«Είδαμε την εικόνα που εξέπεμψε ο πρωθυπουργός μόλις πρόσφατα, στη διάρκεια συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα. Αντί να σημάνει γενικό συναγερμό και να επιδιώξει κλίμα συνεργασίας και συναίνεσης, έκανε άλλη μια φορά φθηνή επικοινωνία για τα αυτιά των ψηφοφόρων της Ν.Δ., μη παραλείποντας να εγκαλέσει… τον ΣΥΡΙΖΑ» 

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *