Μοιράσου το Άρθρο

Ο δήμαρχος μετέωρων Θοδωρής Αλέκου , εδώ συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό trikala voice. Αναφέρθηκε στο γεγονός τον προπηλακισμό του καθηγητή Θεοδωρακοπούλου σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Όπως είπε το όλο θέμα πήρε τόσο μεγάλες διαστάσεις που εκτός από το θόρυβο που έγινε με το γεγονός έκανε και μια έμμεση διαφήμιση στην περιοχή.

«Αλλά πέρα από όλο αυτό το θόρυβο θα έγινε θα έλεγα μία διαφήμιση για την περιοχή . Διαφήμιση όχι δυσφήμιση. Ετσι μάθανε την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα ίσως κάποιοι που δεν την ήξεραν»

Ακολούθησε το MacedoniaNET στο Instagram και Facebook.

Ακούστε όλο το απόσπασμα από το Trikala voiceΑξίζει λοιπόν να Αξίζει λοιπόν να ταξιδέψουμε στο για λίγο στα Μετέωρα. Που είναι το δεύτερο μετά το άγιο όρος μοναστικό συνολο στην Ελλάδα. Τα Μετέωρα είχαν 30 συνολικά μοναστήρια. Από αυτά σήμερα λειτουργούν τα έξι. Το όνομα του στο οφείλουν στον άγιο Αθανάσιο τον μετεωρίτη, που εκτίσει την μόνη της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Η UNESCO έχει γράψει τα Μετέωρα στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς , Ένα μέρος προστασίας τόσο για την φυσική του ομορφιά αλλά και για την πολιτιστική.

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *