Μοιράσου το Άρθρο

Ενώ πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Υγείας ήταν ξεκάθαρος ότι δεν θα υπάρχει κάποιο νέο μέτρο. Πληροφορίες λένε ότι θα υπάρξουν από το Σάββατο πιο σκληρά μέτρα για τους ανεμβολίαστους.

Πιο συγκεκριμένα, το κυβερνητικό επιτελείο από ότι φαίνεται εξετάζει το ενδεχόμενο εισόδου στα μέσα μαζικής μεταφοράς με διπλή μάσκα ffp2. Την είσοδο στα σούπερ μάρκετ me rapid test. Ενώ όλοι οι ανεμβολίαστοι θα κάνουν πλέον τις αγορές τους με click away.

 «Δεν γίνεται πάντα να εφαρμοστεί ο κανόνας ένα άτομο ανά 8 τ.μ., οι πολίτες πάνε κάθε εβδομάδα και συνεπώς είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις επιτροπές.

Η μάσκα σώζει, θα έπρεπε να είναι υποχρεωτική η χρήση της και στους εξωτερικούς χώρους τόσο για τους εμβολιασμένους όσο και για τους ανεμβολίαστους.

Αλλα περιοριστικά μέτρα δεν χρειάζονται καθώς έχουν προκαλέσει κούραση στον κόσμο. Εάν εφαρμοστούν όσα ήδη Ισχύουν, ολα θα πάνε μια χαρά».

Μαρίνα Παγώνη, ΣΚΑΪ

Ενα ακόμα μέτρο που φαίνεται να εξετάζεται είναι και ο περιορισμός των ανεμβολιαστο Σε κλειστούς χώρους όπως τα κομμωτήρια. Δεν θα μπορούν να μπούνε κι ούτε με την επίδειξη Rapid Test.

Πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Υγείας κ. Πλεύρης είχε πει:

«Δεν πρόκειται να υπάρξουν πρόσθετα πιεστικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους. Το ξεκαθαρίζω. Δεν είναι φιλοσοφία ότι κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι δεν ευνοούνται. Τα μέτρα που υπάρχουν και για τους ανεμβολίαστους είναι επαρκή. Αλλά εκεί που βρίσκονται εμβολιασμένοι μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερο καθεστώς ελευθερίας που θα αποτυπωθεί στις 3 που έχουμε συνέντευξη Τύπου»

Από MacedoniaNET

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *