Μοιράσου το Άρθρο

Ξεκινάει ένα μεγάλο έργο με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ καθώς εγκρίθηκαν τα Τεύχη Δημοπράτησης του έργου “ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ (ΚΕΛ) ΔΗΜΩΝ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΑΤΩΝ-ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ”.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!


Ένα έργο που περίμεναν οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών εδώ και καιρό και θα ολοκληρώσει την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης στο τμήμα της Ανατολικής Αττικής. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 110 εκατ. ευρώ.

.


.

Αξιοποίησε τώρα το ακίνητο σου

Fb: Flatmate, email: flatmate.gr@gmail.com


.

Το έργο είχε προκυρηχτεί το 2020 όμως λόγω μη ανανέωσης των εγγυήσεων συμμετοχής από πλευράς τόσο του προσωρινού αναδόχου όσο και των λοιπών οικονομικών φορέων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό βγήκε άγονο.

.

Το εν λόγο project περιλαμβάνει την κατασκευή εγκαταστάσεων του Κ.Ε.Λ. Ραφήνας – Πικερμίου και Σπάτων – Αρτέμιδας, τα έργα του υποθαλάσσιου τμήματος του αγωγού διάθεσης εκροών και τα έργα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης (Κ.Π.Ε.Ε.).

.

Έτσι ξεκινάει ο βιολογικός καθαρισμός σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Αττικής που προωθεί η ΕΥΔΑΠ, με στόχο να ολοκληρωθεί η δημιουργία δικτύου αποχέτευσης στο τμήμα που θα καλύπτει τις περιοχές της Ραφήνας, του Πικερμίου, των Σπάτων και της Αρτέμιδας.

.

Από MacedoniaNET