Μοιράσου το Άρθρο

Πρόσφατα ένα από τα παιδιά που υπήρξε τροφίμος στην κιβωτό του κόσμου αν έρθει σε video ζητώντας συγνώμη για τα όσα είπε για τον πατέρα Αντώνιο , υστερα από χρηματισμό από τηλεοπτική εκπομπή.


2125
Πρόθεση Ψήφου

Η δημοσκόπηση έληξε!Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Ο Τρόφιμους της κιβωτού του κόσμου πλέον τα αρνείται όλα και μάλιστα υποστηρίζει ότι είπε ψέματα γιατί χρηματίστηκε από εκπομπή προκειμένου να κάνει κακο στον πατέρα Αντώνιο αλλά και στην δομή.

.

«Καλύτερα να ήμουν φυλακή παρά στην Κιβωτό. Καλύτερα να ήμουν εκεί»

.

Ο 23χρονος πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ειχε βγει ζωντανά στην εκπομπή «LIVE NEWS» του Mega. Ο ίδιος στις αρχές Δεκεμβρίου προσέγγισε αυτοβούλως την δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και ζήτησε να μιλήσει για όσα είχε δει και είχε βιώσει μέσα στην δομή και το διάστημα που ήταν τρόφιμος.

.

.

Μεταξύ άλλων στις τότε δηλώσεις του για την διαβίωση του είχε πει :

.

«Εμένα με έχουν χτυπήσει δυο φορές μέσα στην Κιβωτό. Εγώ λέω καθαρά με ονόματα γιατί δεν κρύβομαι.»

«Εδώ είναι τα χειρότερα χρόνια που έχω ζήσει πραγματικά. Κι αν θέλετε να κατεβούμε γιατί αρχίζω και τα ενθυμούμαι και στεναχωριέμαι τζάμπα γι’ αυτούς τους ανθρώπους»

.

«Έχω μεγάλο πρόβλημα. Τσακώθηκα με αυτόν που έμενα. Δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε σπίτι. Δεν έχω ούτε να φάω. Ζητάω βοήθεια»

.

Ο Ελλάδιος όπως είνα το ονομά του Κρατάει πλέον διαφορετική στάση αναφέροντας ότι έλεγε ψέματα για την Κιβωτό και τον πατέρα Αντώνιο, με σκοπό τα λεφτά…Μέσω του site “EKKLISIA ONLINE” πλέον δηλώνει πως χρηματίστηκε για να πει όσα είπε. “Είχα ανάγκη και το έκανα. Αυτές οι δηλώσεις είναι ψέματα, όλες”.

Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, άρχισε να στέλνει μηνύματα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ζητώντας χρήματα, Με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο να απαντάει στις κατηγορίες με μήνυση κατά του 23χρονου.

.

Από MacedoniaNET