Μοιράσου το Άρθρο

Η Νεαρή απο την Λαμία που συγκεντρώσε στις πανελλήνιες 19.890 μόρια και ειναι ετοιμη να μετακομίσει του χρόνου στην Αθήνα ως φοιτήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο.


Μην χάνεις ούτε ένα λεπτό ενημέρωσης.

Google News – MacedoniaNet


Η Εύα Χαρίλα εισήχθει εφέτος ΠΡΏΤΗ στά ελληνικά πανεπιστήμια, γράφοντας Μαθηματικά 20, Χημεία 20, Φυσική 19,9, Έκθεση 19,6. Οπως είπε η ιδια η προετοιμασία ξεκιναει απο το γυμνάσιο, αλλα οι βάσεις μπαίνουν στο λύκειο.

.

qqq
flatmate.gr@gmail.com

.

«Η φετινή χρονιά ήταν διαφορετική για κάθε σχολή. Εγώ συγκέντρωσα 19.890 μόρια και όπως ενημερώθηκα είμαι η πρώτη των πρώτων στην Ελλάδα. Κατά την περίοδο των εξετάσεων δεν είχα δει καθόλου τις λύσεις των θεμάτων, αλλά ήξερα ότι έχω γράψει πολύ καλά. Δεν γνώριζα ότι είχα πιάσει τόσες υψηλές βαθμολογίες και όταν ανακοινώθηκαν πραγματικά χάρηκα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα ότι έγραψα τόσο καλά. Ο λόγος που δεν ήθελα να δω τις λύσεις των θεμάτων ήταν γιατί πίστευα πως αν σε κάποιο μάθημα βρω κάποιο λάθος αυτό θα με επηρέαζε και στα επόμενα μαθήματα. Έτσι, ήθελα θα αποφύγω αυτή την αγχώδη κατάσταση και να δω τις λύσεις των θεμάτων όταν ανακοινωθούν τα αποτέλεσμα»

.

Από MacedoniaNET